Holky chystám se na tento kurz, protože mám registravi v této porodnici.
Zatím si mohu vybrat z více termínů a PA. Kterou prosím doporučujete a proč?
Pište klidně privátní zprávy. Děkuji moc
Podle mých jiných zkušeností ve spoustě záležitostech je to o hlavně o lidech.
Když už mám investovat tyto nemalé peníze, ráda bych, aby mi to něco přineslo.
Hodně čtu, ale ráda investuju pokud to bude k dobru věci.
Tj porodu, kdy mě budou respektovat a dají mi malého na bříško
a nebudou mi automaticky dělat císař jen proto, že jsem prvorodička staršího věku.
Jaké jsou zkušenosti vás, které jste tam rodili prosím?
My jsme ted absolvovali kurzy a jedine co pro me bylo prinosem bylo,ze jsme si mohli prohlednout oba porodni saly a rekli nam jak to tam vse probiha.jinak si myslim ze informace pred porodem jsem mela nastudovane vice nez nam rekli a to same i co se tyka veci po porodu. Tot muj nazor,takze si myslim ze je jedno jaka PA kurz vede
@drzounkova
Děkuji za tvoji odpověď. Mužů se zeptat na iniciály PA která vwdla váš kurz. Dekuji
Nas kurz vedla pani Dvorackova 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Dobrý den já osobně jsem zaměstnancem kliniky (ikdyž pouze na gynekologické části)ale v lednu se mi tam narodila dcera.Upřímně nedokážu doporučit por.asistentku (moc je tam neznám) jen mi z mého pohledu přijde zbytečné absolvování a tudíž i placení takového kurzu a stejné ohlasy jsem měla i od porodních asistentek v poradně.Dle mého všechny důležité informace ohledně porodu najdeš na netu nebo na stránkách kliniky www.apolinar.cz rady pak na www.porodnice.cz představa o tom,jak bys chtěla rodit je hezká ale realita je jiná a neboj ikdyž císař je v poslední době častý způsob porodu nemusíš mít strach že by ti ho hned udělali(pokud nejsou komplikace)vždy záleží na dohodě...také jsem chtěla rodit přirozenou cestou ale když se nález neměnil císař byl pro mě jedinou volbou od prasknutí vody uběhlo 38 hod. a od prvních kontrakcí 14 hod byla jsem unavená a dnes se smíchem říkám že bych neporodila.Malá i přes kontrakce a třikrát udělaným hamiltnovým hmatem nesestupovala... Podotýkám že i v mém případě se jednalo o první porod pokud by tě něco ještě zajímalo můžeš mi napsat. Přeju ti rychlý a bezproblémový porod🙂