Dobrý večer
Rodila jsem ve Zlíně dvakrát,každým dnem mě tam čeká třetí porod tak se chci zeptat co nejčerstvějších maminek,co je ve Zlíně nového... 😉
Zajímaly by mne Vaše názory na personál,popřípadě doktory i PA.Taky mě zajímá jestli některá z Vás využila nadstandard na oddělení šestinedělí...Jak to tam funguje,jak je to s partnerem atd...Prostě Váš celkový dojem 🙂
Podobná diskuze tu už je,ale tam jsou příspěvky starší a mě zajímá jak je to teď aktuálně 🙂 Je pravda že ovace na tuto porodnici nebývaly veliké ale to už je pár let 😒
@lucyvivien Dobře,dám vědět 🙂
Já jsem ve Zlíně rodila v říjnu 2012 a musím říct, že jsem byla velmi spokojená.Jak na porodním sále, tak i na šestinědělí.Ale asi záleží na jaký personál narazíte.
@misakiki ja jsem.rodila v cervenci 2009 a byla jsem moc spokojena nyni nevim kde budu rodit rada bych zase Zlin ale nevim kdy a jak me porod chytne😉
@misakiki mužu se zeptat jak se rodilo ve Zlíne ? 🙂
tak ja jsem byla v dubnu 2012 spokojena moc. na PS jsem zazila 2 PA, obe dve skvele, stejne tak doktorka. Na 6N jsem byla na 4.patre, vetsina sester uplne bez problemu /jak detske tak zenske/.
Ahoj maminky,
na MK máme takovou společnou knihovničku, kterou si tady s maminkama tvoříme a každá z vás se do ní může přidat. Jsou v ní jak obecné informace o věcech týkajících se těhotenství, mateřství, tak hlavně Vaše cenné zkušenosti. 🙂
Máme v ní i téma Porodnice Zlín a protože vy s ní máte už nějakou tu zkušenosti, myslíte, že byste ji mohly vložit na https://www.modrykonik.cz/porodnice-zlin/ ? 🙂
Pokud ji vložíte, velmi pomůžete ostatním maminkám, které právě vybírají z českých porodnic a rozhodují se mezi různými městy. Díky Vám najdou obecné info o porodnici a Vaše zkušenosti na jednom místě. 🙂
Děkuji Vám a přeji krásný den!
Jennyska
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Neporadím, ale chystám sa tam tiež rodit v říjnu, tak daj potom info, rovnaké otázky zaujímaju aj mna 🙂