Budu se trošku opakovat, diskuze už tu byla, ale teď aktuálně vím, že je porodnice po rekonstrukci. Proto prosím, máte některá aktuání zkušenost? Jsem sice zaregistrovaná v Motole, ale vzhledem k tomu, že je problém už jen se tam dovolat a to nemluvím o čekacích lhůtách v poradně, jsem uvažovala i o mimopražské variantě. Rodiče bydlí 10 minut od slánské nemocnice, takže by mě zajímaly vaše aktuální názory a postřehy😉 Moc děkuji za odpovědi🙂
@japerinka7 já se za necelé čtyři měsíce chystám ve Slaném rodit, protože bydlíme kousek, a už jsem tam párkrát měla tu čest s lékaři i paní primářkou. Jeví se mi jako profíci, jsou hodní, vše trpělivě vysvětlí. Navíc tam před dvěma měsíci rodila kamarádka a nestěžovala si. Takže asi mohu doporučit.
@japerinka7
- 2 ze svých 3 dětí jsem rodila ve Slaném a kudy chodím, tam tuto porodnici a její personál chválím, určitě doporučuji (všechny děti mám bohužel císařem, poprvé jsem rodila na Bulovce a tam bych už nikdy nešla - špatné zkušenosti)
- ve Slaném jsem byla s dcerou před rekonstrukcí a se synem těsně po rekonstrukci - minulý rok v lednu
- lékaři i sestry příjemní, primářka lidská a profesionální, sestry z novorozeneckého oddělení mi také vyhovovaly, prostředí čisté a příjemné, jídlo v pohodě, půjčovali i noční košile - klidně 2-3 čisté denně, oblečení pro miminka půjčovali, poporodní vložky se musely používat jejich, plínky si musíš přivézt svoje
- kdyby se vyskytl nějaký problém ( to samozřejmě nikomu nepřeju), převáželi tehdy do Motola
- já doporučuji !!!! 🙂
Zdravím, také mě to čeká 🙂 a podle hodnocení asi zvolím nemocnici Slaný.. jen mě zajímá, ve Slaném je to bez registrace, že? Chodí se tam také před porodem na prohlídky jako to bývá v porodnicích v Praze, kde se musí rodička registrovat? Dva roky zpět jsem rodila v UPMD kde je registrace povinná a jezdila jsem tam právě i na prohlídky. Díky
@lulu_ali
@dreadnought
@pettrus1210 Moc děkuji za odpovědi a názory! Čekám první a tak uvidím, co se bude dít... 😉 Motol mi příjde jako továrna na děti i když zase musím říct, že s kým jsem mluvila, tak si ho taky chválí. Jen bych možná raději nějaký osobnější přístup a ne si připadat jak na "výrobní lince" 😒😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Osobní zkušenost nemám, pac jsem se odstěhovala a rodila jsem v Hořovicích, ale všichni známi nedají na Slaný dopustit a slyším jen chválu.