Porodnice v okresu Praha - východ, jakou si vybrat?

vendulasss
28. pro 2015

Dobrý den, jsem z Kostelce nad Černými lesy a ráda bych se zeptala na zkušenosti z porodnic v okresu Praha - východ. Jakou si vybrat? Moc děkuji za případné odpovědi.

bartovka83
28. pro 2015

Osobní zkušenost nemám, ale kamarádka rodila v Benešově a byla spokojená.

vendulasss
autor
28. pro 2015

Děkuji, právě o Benešově jsem slyšela samou chválu. ;)

bartovka83
28. pro 2015

@vendulasss Ja jsem celkově s Benesovskou nemocnicí spokojena, akorát tu porodnici jsem tam nezkousela 😊 ale jak říkám, kamarádka moc chvalila.

kocour1
28. pro 2015

Ahoj, já jsem rodila jedno dítě v Neratovicích a druhé v Mladé Boleslavi. Obě porodnice jsou dobré, ale více mi vyhovoval osobnější přístup v Neratovicích. Kdybych čekala třetí, rozhodně chci rodit opět tam. Měla jsem štěstí - první dítě, nic jsem nevěděla a přesto díky nim jsem zažila opravdový bonding a vše co k tomu patří🙂.

vendulasss
autor
28. pro 2015

Díky za tipy. 🙂

medved09
28. pro 2015

Já jsem z Čelákovic a 2x jsem byla v Podolí - byla jsem moc spokojená

erikaviki
29. pro 2015

Jsem z Týnce nad Sázavou a budu rodit v Podolí,přes to,že mám Benešov "za rohem".Před cca měsícem tam rodily dvě známé a obě nebyly spokojené.

alboo
29. pro 2015

Bene bych si rozmyslela, je to tam sice nove hezke, ale to neni opravdu vse. Znam lidi, co tam byli spokojeni a lidi co ne. A take vim o par peknych prusvihach, ktery by se treba na odbornejsim pracovisti nestaly. Me stacila jedna navsteva gyn pohotovosti a byla sem rada, ze jsem ji absolvovala jeste pred registraci k porodu.

mmlenka
29. pro 2015

Já byla v Benešově moc spokojená.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru