Ahojky všem, chtěla jsem se zeptat zda máte někdo zkušenosti s porodnicí v Kolíně, rodila jsem před rokem a půl v nemocnici ve Vinohradský a byla jsem neskutečně zklamaná a nerada bych aby se to stalo znova😔❤️ moc děkuji za jakékoliv zkušenosti
Znám spoustu holek co tam rodilo poprvé a další dítě radeji jinde . Spokojený nebyl nikdo. Za sebe doporučuji Nymburk porodnice luxusní, lepší než v Podolí kde jsem rodila první. Určitě si domluv návštěvu a uvidíš jak na tebe bude působit.
Já rodila v Kolíně 4x.
Před 20,13,5 kety a vloni v létě.
Poprvé vyplašena prvorodicka s nohami naproti sesterně, kde porodní boxy byly odděleny pouze zdí. Příjezd ve 22h a o půlnoci syn byl na světě, tak porod dobrý. 6 nedělí děs. Sestry šílený.
Před 13 lety stále porod jako poprvé. Tam jsem byla přijata pro odtok plodové vody kolem půl 8 a byla asi hodinu na hekarně s manželem. V půl 10 dcera na světě. 6 nedělí lepší, měla jsem nadstandard.
Před 5 lety porod ve 34 týdnu, kde mě soupli na hekarnu a snažili se porod zastavit kapačkou. Přijata asi kolem 7h. Syn se narodil v půl 2. Mě soupli na oddělení rizikového těhotenství a syn byl na jip, kam mě vodili kojit. Druhý den po porodu mě dali na 6 nedělí na pokoj pod porodní sály, kde jsem slyšela každý porod - hrůza. Měla jsem chodit kojit co 2h ale že prý nemusím, stačí 2 X denně. Já blbá poslechla. Po 9 dnech nás konečně spolu dali na 6 nedělí, po 13 pustili a 2 dny na to akutně vezli syna do Motola, kde mi po 44 dnech zemřel. Nikdy si nepřestanu myslet, že pochybili v lékařském ošetření.
Vloni poprvé maximálně spokojená až na sestru, která mi nechtěla udělat klistyr, protože by se porod údajně víc rozjel - měnila se směna, asi už se mnou nechtěla zaobírat.
Syn se narodil a nedychal.
Ale boxy perfektní, moderní. Vše dělají tam. Proběhl bonding, vše jak má být. Má nedělí super.
Strašně se zlepšili
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@pavlinapeckova20 já v Kolíně rodila 3x. Naposledy před 3 roky. Vybrala jsem si ji kvůli dojezdové vzdálenosti a hlavně kvůli novorozenecke Jipce. První porod byl strašný, nikdo si mě moc nevšímal ani na novorozeneckem ja vyplasena prvorodicka. Ale už je to 15 let. Druhý porod jsem měla překotný, měli zrovna plno tak mě po porodu soupli na gyndu bez dítěte a čekali až se jim po vizite uvolní místo. Třetí porod byl před třemi lety. Co se náročnosti týče tak pro mě byl nejhorší ale dost se tam vše zlepšilo k lepšímu. Porodní sály byly úplně nové po rekonstrukci. Na pokoji bylo vse takže jsem tam byla s manželem od hekaní az po porod sama. Já neměla žádná speciální přání, takže si mě nikdo moc nevšímal a to mi vyhovovalo. Na Šestinedělí jsou pokoje po dvou a tím, že jsem měla třetí dítě tak si mě opět nikdo nevšímal 😁😁😁