ahojky všem,
chtěla jsem se zeptat jaké kdo máte zkušenosti s porodnicemi v brně??jsem teď 32tt a pořád se rozhoduju, vím, že pro každého je to jiné, záleží na průběhu porodu, ale stejně, ráda si poslechnu zkušenosti 🙂
předem děkuji
Ahoj, jsem tady nová. Já jsem rodila císařským řezam na Obilním trhu ve 27tg. Byla jsem spokojená, týden jsem ležela na oddělení JIP-přd porodem, týden po porodu a oddělení ARO, tady to bylo nejlepší a potom ještě asi 3 dny na oddělení pro šestinedělky. Nikde jinde bych nerodila, protože vím, že když nastanou komplikace, tak všechny vozí na obilňák. Máme krásná dvojčatka, ty leželi na JIP novorozenecké a i tam jsem byla spokojená, kdykoliv jsem potřebovala něco vysvětlit tak mi všechno řekli. Já osobně obilňák vřele doporučuji. 🙂 Zdraví Jana
Máte některá zkušenosti s porodnicí u Milosrdných bratří?
m.
misakulicko, plánuju tam jít, chceš, abych ti napsala po porodu 🙂?
Ahoj, já rodila v Bohunicích. Už po porodu jsme byli s manželem překvapeni tím, že si něco nad miminkem šuškají a nám nic neřeknou. Co se opravdu stalo jsme se dozvěděli dost nešetrným způsobem asi za hodinu. Lékař nám jen řekl: "Narodila se vám holčička s rozštěpem měkkého patra. bude to znamenat problém s kojením a možný zánět plic. Máme ji na jipce." A zmizel. Celková péče a informovanost- nic moc. Elinka byla den a noc na jipce, pak byla i na fotu se žloutenkou a místo, by mně ji donesli kolikrát na kojení, ji dokrmili Nutrilonem. Odcházela jsem z porodnice zcela psychicky na dně (taky mi tvrdili, jak se můj pobyt protáhne a pak najednou, běžte), vůbec jsem nevěděla, zda zvládám kojit (vždy Elinku dokrmili), zda zvládám odsávat nosík, od každé sestry jiné informace (např. o kojení). Už tam nepůjdu!
Ahoj holky, rodila jsem před 14 dny v Bohunicích a super. Doktoři úplně úžasní, na nic si nemůžu stěžovat. Až budu rodit příště, tak zase jedině tam.
ahoj já jsem rodila na Obilňáku v roce 2004 předčasně ve 34+3tt.malý byl zdravý a v pořádku,fotky mám v albumu.Mudr.Weinberger byl mladý,ale výborný,porodní asistentka taky příjemná.Na novorozeneckém odd. taky hodné sestřičky.Jen na rizikovém odd. byly asi dvě protivky sestry.Myslím že je to všude hlavně o lidech,natrefit na blbé sestry nebo dr. můžete všude,záleží jen na štěstí,kdo má zrovna směnu.
Doporučuju si jít do porodnice porodní pokoje prohlédnout a na základě toho se rozhodnout,vy se tam musíte cítit dobře.Sice je hezké doporučení kamarádek,ale natrefíte na špatnou směnu a jste v háji....takže tak,ale to je jen můj názor
Přeju těhulkám hodně štěstí při výběru porodnice
😵
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
ahojky, já jsem rodila jednou na obilním trhu a dvakrát v Bohunicích a v Bohunicích jsem byla maximálně spokojena, skvělý personál a pěkné prostředí, fakt super