Ahoj,
chtěla bych oživit téma a zeptat se maminek, které v posledním roce rodily v porodnici Ústí nad Labem jak jste byly s porodnicí spokojeny? Jestli Vás nutí na porodní křeslo nebo je možnost porodu i v jiné poloze a jestli Vám udělali nástřih hráze? Jak jste byly spokojené s personálem?
ahoj, já v ústecké porodnici rodila 2013 a naprostá spokojenost. Personál je velmi milý. Nikdo mě nenutil dělat co bych nechtěla a naopak, všichni byli vstřícní, milí 😵
ahoj, já rodila v Ústí letos v lednu (2015) - šlo sice o plánovaného císaře, takže k nástřihu hráze nemůžu nic říct, ale připadalo mi, že tam berou názor budoucí maminky vážně. Každopádně tam byl moc pěkný přísup všech - počínaje tím, že se každý člověk z personálu vždycky představil a řekl, kdo je. Vždycky řekli co a proč jdou dělat - ať už matce, nebo dítěti. Brali ohled na matku i dítě - když jsem kojila a přišla zrovna vizita/doktor ať už na mně, nebo na syna, prostě počkali, nebo přišli později. A podobně - sestřičky se chodily ptát, zda něco nepotřebuji já či syn, byly nápomocné a milé. Byl to už můj druhý porod a tak mohu srovnávat Ústí a Most a musím říct, že to je nebe a peklo. Odcházela jsem z porodnice nabitá pozitivní energií, díky milému přstupu šlo všechno tak nějak lépe, rychleji. 😎 Kdybych měla znovu rodit, tak jedině v Ústí nad Labem (a nebo v Žatci 😀) 😉
Ahoj..chtěla bych jse zeptat jak jste s pokojení stou to porodnicí....Já mám možnost Most a nebo tady ustí ale asi ustí 😒
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Kdyby někdo napsal budu taky rada. Rozhodují se mezi Ústím a Děčínem...