Ahoj holky,
najde se tady mezi vámi nikdo kdo se chystá rodit ve Stodské porodnici? A nebo alespoň nikdo, kdo tam chodí do těhu poradny?
Budu ráda, když mi napíše maminka, která ve Stodské porodnici rodila, své dojmy a jka to tam chodí......A doufám, že tam byla spokojená...Já totiž na ní nedám dopustit a přeji si, aby se moje vytoužené miminko narodilo právě tam, jako právě já...
Ahoj adenko taky jsem tam chtěla rodit i podruhý a kůli těhu cukrovce to nešlo , jinak Maty se narodil ve Stodě 🙂 a všichni byli moc hodný a ochotný 🙂
Ahojky, já mám termín 30.5. a taky chci rodit ve Stodě. Kamarádky, co tam rodily, Stodskou porodnici vychvalují, tak dám na ně a pak ti můžu napsat svojí zkušenost. 😉
@vendulka81 ahojky..tak to budeš moc hodná...držím ti pěsti, ať vše dopadne jak má...přeji ti krásný pohodový porod a zdarvé miminko..
ty jsi ze Stoda nebo z blýzkého okolí? Chodíš do Stoda do poradny? Já ano..k primáři. Knaizlovi..a jsem sním spokojená..nechtěla bych rodit nikde jinde..ve Stodě to dobře znám..už jsem tam parkrát ležela a cítila jsme se tam dobře..ale ráda bych věděla zkušenosti těch co tam rodili..zatím převládají samé pzitivní věci...
@adenka84 Děkuju. 🙂 Jsem z Nýřan, dřív jsem chodila na gyndu do Stoda, ale teď chodím do Nýřan k mudr. Fourovi, lepšího doktora neznám. 🙂 O víkendu jsme jeli do Stoda na pohotovost, naštěstí bylo nakonec všechno OK. Paní doktorka a sestřička na mě byly moc hodné a líbilo se mi, jaký je tam klídek. Věřím, že začátkem června ti sem napíšu, že příště chci rodit zase jen ve Stodě. 😉
@vendulka81 TAk to je dobře, že jste v pořádku, že to nebylo nic zlého...
Mudr. Foura znám, ve Stodské nemocnici jeden den operuje...a má službu... slyšela jsem na něj také jen a jen chválu...
Držím palečky, aby tvůj porod protebe krásným zážitkem...papa..
@adenka84 Ahojky, tak už se s tebou můžu podělit o mojí zkušenost. Barunka už je na světě, narodila se minulé pondělí a na Stodskou nemocnici si nemůžu v ničem stěžovat a určitě ti doporučuju jít rodit právě tam. Doktoři, doktorky, porodní asistentky a sestřičky, všichni jsou tam hrozně moc hodní a vzhledem ke komplikacím, které jsem měla, můžu říct, že to jsou fakt profíci. 🙂 Víc napíšu do SZ.
@vendulka81 ještě jednou obrovská gratulace... 🙂 🙂 🙂 🙂
Ahoj @adenka84 @vendulka81 @douda a ostatní maminky 🙂
Mohly byste se podělit o své zkušenosti, pocity a dojmy s porodnicí ve Stodě do naší Wiki knihovničky Modrého Koníka, kterou si tady s maminkami společně tvoříme? 🙂
Tím, že svou zkušenost vložíte do /porodnice-stod/ pomůžete ostatním těhulkám, které si právě porodnici vybírají a hledají Vaše cenné rady, tipy, zkušenosti.
Jak jste byly v porodnici spokojené? Co se Vám líbilo/nelíbilo? Jaký byl personál? Jak proběhl porod? atd.
Děkuji Vám, že pomáháte a přeji Vám hezký den! 🙂
Janča
PS: Přispět a nebo napsat nový článek do Wiki může úplně každý. Knihovnička je otevřená všem, kdykoli! A pokud toto není téma, do kterého chcete přispět, můžete si vybrat z mnoha dalších: https://www.modrykonik.cz/wiki/all
My se moc těšíme a máme zkušenosti od dalších rodiču jaké to tam mají.Ahoj
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Hm, koukám, že se zatím neobjevil vůbec nikdo..To mě mrzí...