Holky ahoj je tu někdo kdo poslední pěti letech rodil v Příbramské porodnice? Jaké máte prosím zkušenosti? Jak probíhal porod? Má cenu mít připravené porodní plán? Děkuji za odpověďi
Já jsem asi slepá ale v té skupince o Příbrami skoro nic není 😁
@burnette tak já to mám půl hoďky cesty, budu tam rodit tak jako tak 😊 já tam ještě nerodila, čeká mě to v říjnu ale byla jsem na prohlídce porodních boxů a doporučovala sestřička těm co nejsou spádové a mají to daleko zavolat předem aby měli místo 😊 aby jste nejeli zbytečně. Mívají párkrát do roka stop stav a posílají jinam 😪 a porodní plán si klidně napiš, při příjmu ho s tebou zkonzultujou.
@e7 na prohlídku porodní boxu se chystám 14 září, termín mám až v listopadu, tak mi prosím potom napište recenze 😊 tohle bude moje druhý porod, první byl u Apolinaře měla jsem zato, že v Praze navíc Apolinař bude jeden z top porodnic bohužel přišel velký zklamání. Takže teď si radši dám práci s hodnocení a výběr porodnic. Nejblíž v rámci možností z těch dobře hodnocení porodnic máme Příbram a Hořovice, ale ta přece ještě o kus dál
@burnette já tam rodila 2x. Před devíti lety a před dvěma lety. Obojí naprosto bez problémů. Já měla teda porody rychlý, takže hlavně u druhého nebyl na nic čas. Ale vyjdou vstříc, poradí, pomůžou. Přístup dokroru, sester i porodních asistentek skvělý. Všichni fajn. I ostatní jako uklízečky, sanitarky, paní co vydává jídlo jsou super. Jídlo nic moc, ale přežít se to dá.
Děkuji všem za recenzi, po první porodů jídlo je to poslední co potom člověk řeší 😂
Joo, to jídlo jsem měla čest ochutnat loni v září 😁 a opravdu doporučuji aby rodina něco dovezla. Já že sežeru všechno ale některá jídla se jíst nedali a večeře mi vůbec nestačila 🤷 když si vzpomenu tak ti napíšu, ale Příbram má poměrně dost dobrých recenzí takže budu doufat, že nechytnu při mém štěstí nějakou nepříjemnou PA, sestřičky a doktory 😁
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Pokud máte FB, tak existuje skupina recenze porodnic 🙂 Pod lupou nějakou recenzi najdete 🙂