Porodnice Praha. Jaké máte zkušenosti?

kate4597
29. dub 2021

Ahoj holky, přihlásila jsem se k Apolináři, kde jsem si našla PA, ale bohužel v mém termínu budou mít rozsáhlou rekonstrukci, tak mě od toho PA zrazuje. Tak se chci zeptat na vaše zkušenosti s porodnicema v Praze. Zda to tu risknout nebo mě se líbily Vinohrady, které jsou nové a nebo Motol, který mám nejblíž a teď jsme tam s prckem byli na rizikovém kvůli infekci v ledvinách z moji strany.
Budu ráda za vaše poznatky i tipy a třeba kam se vy chystáte. Termím mám v září.

Děkuji

Kate

bezinka22
29. dub 2021

@kate4597 no zalezi, jake mas predstavy o porodu. Jestli chces mit u porodu porodni asistentku i manzela, tak rovnou skrtni Motol. K porodu smi jen 1 osoba a ted v dobe koronaviru je navic podminka, ze s tebou musi zit ve spolecne domacnosti

kate4597
autor
29. dub 2021

My jsme na tom s miminkem sami, přítel zdrhnul, takže... Ale mamka chtěla být u porodu. A chtěla bych asi i tu porodní asistenku, spíš bych chtěla znát vaše názory, jestli je to důležité mít tu svoji nebo prostě to nechat být :D

pinkyy
29. dub 2021

Ja jsem si vybrala Vinohrady, chtela jsem rodit v Praze a zaroven nekde, kde nerodi jedna rodicka za druhou 🙂 jinak ja bych vzala spis mamku, v dnesni dobe jsou ty porodni asistentky vsechny mlade a v pohode a vedou porod skvele (jen si to myslim, muze se najit naka nevrla babka😀)

pampeliska1313
Autor odpověď smazal
Zobraz
sudylichozrout
30. dub 2021

Bulovka. Je to nejlepsi porodnice s perfektnim pristupem.

katka22688
30. dub 2021

@kate4597 taky doporučujem Bulovku

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru