Ahojky všem. Čekám dvojčátka a mám se rozhodnout do které porodnice jít na císaře. Slyšela jsem špatné ohlasy jak na Pardubice tak na FN. Můžete mi prosím napsat svoje názory. Díky
Ja,rodila v HK a super.Ja jsem rozhodne pro Hradec.Navic maji lepsi vybaveni nez Pardubicich.U dvojcatek bych zvolila rozhodne lepe vybavenou porodnici.Preci jen je riziko nejakych komplikaci vetsi,tak bych volila podle toho.Navic tam skoro vsechno dostanes a nemusis s sebou tahat treba toaletni papir a podobne drobnosti.
Rozhodne Hradec, maji epsi vybaveni i odbornost pro pripad problemu
HK
Jednoznačně Hradec 🙂
Já sama jsem rodila 4 krát v Pardubicích za mě všechno super, 😉 jako všude se najde nějaká protivná sestra nebo něco. ale vše se dá vydržet 🙂 ale pokud dvojčátka radši asi hradec jsou tam asi lépe zařízený, ale myslím že i pce to zvládají dobře 🙂 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Dobrý den, nejdříve se zeptam, proc to máte jako otázku,, to se pak tady nedá diskutovat,, tak to předělejte....
já byla v Hradci na vyvolávačce a nakonec akut sekce,, tak ráda za hk,,,, pro dvojčata bych volila Hradec..