Porodnice Ostrava Fifejdy

kacuch2
27. pro 2017

Ahoj, prosím o názor na porodnici + jestli nevíte, jak moc velký nával je na nadstandardní pokoje? Dekuji moc🙂)

jaaaninda
27. pro 2017

Ahoj..rodila jsem v červnu 2016 a byla jsem moc spokojená. Rodila jsem o měsíc dřív a porod byl rychlý, zbytečně mě nenastřihovali, cítila jsem jak mi PA hráz chrání a natahuje.. Za dobu pobytu jsem se nesetkala s nekym, kdo by byl nepříjemný.. Problém byl jen jeden,že malej se kvůli předčasnému porodu špatně adaptoval a skončil na JIP,která je úplně v jiný budově takže necelé 2dny bez něj, jen na návštěvu ☹ pak už s ním na detským... Ale právě kvůli tomu, že mají JIP jsem chtěla Fifejdy.. Ve Vitkovicich novorozenecka JIP není a do Poruby jsem nechtěla.. S nadstandartem neporadím, nežádala jsem o něj, stejně jsem byla na pokoji skoro celou dobu sama...

zofinecka
28. pro 2017

@kacuch2 já rodila na fifejdách.v roce 2010 a ikdyž jsem měla zažádáno o nadstandart,tak jsem ho nedostala,jelikož byl v té době obsazen. Nevím jak je to teď,ale zase bych chtěla jít rodit na.fifejdy a budu asi žádat o nadstandart.

verunkafe
28. pro 2017

Ja rodila na Fifejfach v květnu 2017 a nemůžu si na nic stezovat. Porod jsem mela vyvolávány,,bylo to rychle ale to je individuální. Při porodu i potom všichni příjemni,hodní, poradili,pomohli i manžel koukal jak to tam skvěle slapalo. Nadstandard jsem mela,byla jsem přijata v sobotu k večeru ráno v neděli se mala narodila. Je to tak ze kdo si dříve u prijmu pozada. Ale je to hodně o štěstí,kdyz jsem porodila pouštěli hodně maminek domu a na oddělení moc lidi nebylo ani ne za dva dny bylo komplet plno.

dendulevrtule
28. pro 2017

Ja rodila na Fifejdach v cervnu 2016 a za me porod katastrofa, porodni asistenka vypadala jako bych ji obtezovala, vse co tvrdili ze se bezne deje tak se nedělo. Po 26 hodinách se porod ukoncen akutnim CS, kdy malou videli jen mezi dverma na 5 sekund a pak nevedeli dve hodiny jestli ziju ja a nebo mala. Na sestinedeli to bylo pak super. Mela jsem nadstandard a celkem naval byl ale proste kdo driv prijde ten driv mele.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru