Ahojte....rodily jste v nektere z techto porodnic? Jak jste byly spokojene?
Rodila jsem před necelým rokem v Olomouci a byla jsem maximálně spokojená! Porod byl rychlý a bez problémů, personál ve většině případů ochotný.
Ahoj holky,v Přerově jsem rodila,maximalne jsem byla a jsem do ted spokojena,uzasne se o nas starali,pred vyvolavackou,pred porodem i po porode,a krasne se chovaji k tem miminkum,to ani v Brne nemaji k tem maminkam a miminkum takovy vztah.Nejdrive jsme premysleli Prostejov,ale potom,co jsme tam dvakrat skoncili na pohotovosti,a doba cekani byla pres 45min a pristup,sestricek nechutny,jsem rekla nikdy Prostejov a jeste ze tak,Prerov jen doporucuji :D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@sim007 Rodila jsem dvakrát v Olomouci, před skoro 6 lety a letos v lednu.A neměnila bych, byla jsem hodne spokojená, mela jsem pokaždé skvelou porodni asistentku.Ted u druheho porodu jsem mela velký váhový odhad miminka a s mou telesnou konstrukci tam byli ze strany doktoru trošku obavy, jak to zvládnu...Ten den jsem rodila sama a mela jsem veškerou péči, u porodu byl pro jistotu doktor, dve porodni asistentky.Vše si pohlidali, vše šlo na jedničku, poporodní péče také na jedničku.Pokud ješte budu nekdy tehule, tak zase jedine Olomouc.