Mate nekdo zkusenosti s nemocnici,porodnici v Novem Meste na Morave,dekuji
Ja, rodila jsem v cervenci
Co konkretniho te zajima?
Porodni boxy jsou mic pekne, na porodnim sale jsem byla poslednich pet minut a po siti me hned odvezli zpet ma porodni box.Mela jsem nadstandard a ten byl teda bomba, dovolim si rict ze to byly moje nejlepe investovane penize v zivote :o), proste to byla takova garsonka, neumim si predstavit byt na normalnim pokoji, ty jsou stare a osklive, vaha na mimi jen na chodbe, spolecene koupani miminek atd., personal byl moc mily, uplne vsichni, bohuzel jsem se bavila se znamou na mela normos pokoj a na ni uz zase tak moc mily nebyli.
Plati se 500kc, ale maji jen 3 a musite mit stesti aby byl volny, ja to hlasila hned na prijmu.Ty norm. Jsou myslim po trech
dekuji mooc
Ahoj, já bych ještě doplnila, rodila jsem tam teď koncem července: otec u porodu je samozřejmost, může tam být jak chce dlouho, zaplatí akorát za jednorázový oblek cca 110 kč. Byla jsem tam celkem 7 dní, půl na normálním pokoji, půl na nadstandardu. Všechen personál byl milý tam i tam, ať už lékaři, sestřičky, asistentky či jiní pracovníci. Klasické pokoje jsou sice opravdu staršího typu (jednolůžáky a dvoulůžáky), ale snaží se obsazovat po jednom, pokud to jde, aby měly maminky soukromí. Sprchy a WC společné, to asi jediný nedostatek (pro mě). Nadstandard jak píše hapovab naprosto super (500 kč/noc). Co se týče jídla, tak je snídaně, oběd, večere. Pro toho, kdo je zvyklý na více jídel denně (já měla GDM, takže tak 6 jídel denně) doporučuji něco s sebou nebo ať tatínek něco přinese, je možné si to v kuchyňce dát do ledničky. Ale každopádně tak jako tak dávám NMnM plný počet bodů 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
nikdo