Porodnice Nové Město na Moravě

krmv
2. kvě 2016

Mate nekdo zkusenosti s nemocnici,porodnici v Novem Meste na Morave,dekuji

krmv
autor
4. kvě 2016

nikdo

hapovab
5. kvě 2016

Ja, rodila jsem v cervenci

hapovab
5. kvě 2016

Co konkretniho te zajima?

krmv
autor
5. kvě 2016

@hapovab Jake to tam je,v jakem stavu atd.dekuji

hapovab
5. kvě 2016

Porodni boxy jsou mic pekne, na porodnim sale jsem byla poslednich pet minut a po siti me hned odvezli zpet ma porodni box.Mela jsem nadstandard a ten byl teda bomba, dovolim si rict ze to byly moje nejlepe investovane penize v zivote :o), proste to byla takova garsonka, neumim si predstavit byt na normalnim pokoji, ty jsou stare a osklive, vaha na mimi jen na chodbe, spolecene koupani miminek atd., personal byl moc mily, uplne vsichni, bohuzel jsem se bavila se znamou na mela normos pokoj a na ni uz zase tak moc mily nebyli.

krmv
autor
6. kvě 2016

@hapovab Dekuji za info.kolik se plati za nadstandard nepamatujete.nemuzu to najit.po kolika jsou ty normal pokoje?dekuji

hapovab
6. kvě 2016

Plati se 500kc, ale maji jen 3 a musite mit stesti aby byl volny, ja to hlasila hned na prijmu.Ty norm. Jsou myslim po trech

krmv
autor
6. kvě 2016

dekuji mooc

lexicka
12. srp 2016

Ahoj, já bych ještě doplnila, rodila jsem tam teď koncem července: otec u porodu je samozřejmost, může tam být jak chce dlouho, zaplatí akorát za jednorázový oblek cca 110 kč. Byla jsem tam celkem 7 dní, půl na normálním pokoji, půl na nadstandardu. Všechen personál byl milý tam i tam, ať už lékaři, sestřičky, asistentky či jiní pracovníci. Klasické pokoje jsou sice opravdu staršího typu (jednolůžáky a dvoulůžáky), ale snaží se obsazovat po jednom, pokud to jde, aby měly maminky soukromí. Sprchy a WC společné, to asi jediný nedostatek (pro mě). Nadstandard jak píše hapovab naprosto super (500 kč/noc). Co se týče jídla, tak je snídaně, oběd, večere. Pro toho, kdo je zvyklý na více jídel denně (já měla GDM, takže tak 6 jídel denně) doporučuji něco s sebou nebo ať tatínek něco přinese, je možné si to v kuchyňce dát do ledničky. Ale každopádně tak jako tak dávám NMnM plný počet bodů 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru