Dobrý den,
zaregistrovala jsem se do porodince do Neratovic a dostala se ke mě informace, že prý se cena za porod v této soukromé porodnici může vyšplhat až na 40 tis. Nemáte některá čerstvou zkušenost z Neratovic a jak to je ve skutečnosti? Zajímá mě hlavně to, jestli se za porod vůbec platí...
Mockrát díky za odpovědi!
Míša
Koukala jsem se, kolik proplatila zdravotni pojistovna porodnici, kde jsem rodila v roce 2015 a bylo to neco pod 5tis.Pak jeste nejake stovky za vysetreni miminka a nacvik cviceni s fyzioterapeutkou. A byla jsem tam 4dny.Takze si myslim, ze tech 40tis. je spis za konkretniho lekare, ktereho sis vybrala, jinak si to nedokazu predstavit.
Děkuji moc všem za odpovědi 🙂 já jsem si říkala, že je to nějaká zvláštní informace 🙂🤐 jinak jsem v poslední době slyšela jenom pozitivní recenze na tuto porodnici, tak jsem zvědavá 🍀
Na webu nemocnice je kompletní ceník, cena za porod pro rodičky mimo EU a bez zdravotního pojištění je 46.000, za císařský řez 56.000.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já jsem v Neratovicích rodila dvakrát a za porod jsem vůbec neplatila, jen za pokoj a za manžela, když byl se mnou u porodu. Určitě 40000 platit nebudete 🙂.