Porodnice Neratovice - ceník porodu

emko_41
28. únor 2018

Dobrý den,
zaregistrovala jsem se do porodince do Neratovic a dostala se ke mě informace, že prý se cena za porod v této soukromé porodnici může vyšplhat až na 40 tis. Nemáte některá čerstvou zkušenost z Neratovic a jak to je ve skutečnosti? Zajímá mě hlavně to, jestli se za porod vůbec platí...
Mockrát díky za odpovědi!
Míša

multivitaminka
28. únor 2018

Já jsem v Neratovicích rodila dvakrát a za porod jsem vůbec neplatila, jen za pokoj a za manžela, když byl se mnou u porodu. Určitě 40000 platit nebudete 🙂.

fykyska
28. únor 2018

@emko_41 Pokud jste samoplátce a nejste pojištěná tak se služby zaplatí. Pokud jste pojištěná tak přece nic neplatíte 🙂 pokud nebudete chtít nějaký extra služby - jako nadstandartní pokoje , někde je hrazena přítomnost osoby u porodu , nějaké oblbováky k porodu nad rámec...

bayt
28. únor 2018

@emko_41 Cha cha soukromá porodnice jo? Leda ve snu :D Zatím spíš podobná noční můra jako všude jinde. Hádám, že za 40 tis. by se k tobě někteří lékaři minimálně nechovali jako k onuci...

handulkak
28. únor 2018

@emko_41 Ahoj, pokud vím, tak v Nerato se neplatí, je to státní.🤔

Jinak jediné, co by te mohlo stát tolik, je pokud bys platila lékaře, který te prijede o volnu odrodit. Nic jiného mě nenapadá. Nebo pokud nejsi pojištěna, ale to by cena byla zase vyšší.

ssandy
28. únor 2018

Koukala jsem se, kolik proplatila zdravotni pojistovna porodnici, kde jsem rodila v roce 2015 a bylo to neco pod 5tis.Pak jeste nejake stovky za vysetreni miminka a nacvik cviceni s fyzioterapeutkou. A byla jsem tam 4dny.Takze si myslim, ze tech 40tis. je spis za konkretniho lekare, ktereho sis vybrala, jinak si to nedokazu predstavit.

emko_41
autor
1. bře 2018

Děkuji moc všem za odpovědi 🙂 já jsem si říkala, že je to nějaká zvláštní informace 🙂🤐 jinak jsem v poslední době slyšela jenom pozitivní recenze na tuto porodnici, tak jsem zvědavá 🍀

mose1356
1. bře 2018

Na webu nemocnice je kompletní ceník, cena za porod pro rodičky mimo EU a bez zdravotního pojištění je 46.000, za císařský řez 56.000.

emko_41
autor
1. bře 2018

@mose1356 Ten ceník mi právě nešel rozkliknout ☹

bayt
1. bře 2018

@emko_41 hm, podívej se na moji "recenzi" v mém deníčku (a to tam nepíšu podrobnosti, co který lékař byl schopen vypustit z pusy) - hlavně nikdy nerodit bez svojí duly!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru