Holky, jake mate zkusenosti? co vsechno si tam muzu vzit na mimi? muzu ho mit ve vlastnim obleceni? prvniho kluka jsem rodila v Praze, takze tady jsem mimo misu 🙂 Diky, budu rada za vase zkusenosti
@deniskakubicek Ahojda, ještě stále platí že budeš rodit v Náchodě? Já zatím plánuju že bych šla tam, nechodíš tam na předporodní kurzy? Zajímalo by mě totiž od kterého týdne se tam chodí, na netu sem to nenašla.
@beta.m ahoj, na predporodni kurzy tam nechodim, budu tam rodit za 14 dni a vsechno mam zmakle od prvniho synka, taky jsem na jejich strance nenasla spousty veci ☹
@deniskakubicek aha, tak to je jasný když už máš porod za sebou že nepotřebuješ kurz 😀 Já sem se dneska v poradně ptala sestry kdy je vhodné začít na kurz chodit a prý že teˇˇd je na to ideální čas a když jsem tam volala abych se objednala tak mi řekli že mám zavolat až na konci dubna 😕 Termín mám 2.6.
ja, kdyz jsem bydlela v Praze, tak jsem kurz mela az ve 36.tt, vsechno nas ucila PA a bylo to primo u meho gyndare, kdy jsme si jen dohodly vsechny tehulky schuzku...myslim, ze je jedno, kdy se zacne, ale pak uz opravdu hrozi porod a treba to ani nedochodis...
@deniskakubicek když to už se mi zdá pozdě, právě proto že můžeš už kdykoliv porodit 😖 To ste měli dobrý že přišla PA k vám do ordinace
Ahoj @deniskakubicek @beta.m @catherin89 a ostatní maminky 🙂
Mohly byste se podělit o své zkušenosti, pocity a dojmy s porodnicí v Náchod do naší Wiki knihovničky Modrého Koníka, kterou si tady s maminkami společně tvoříme? 🙂
Tím, že svou zkušenost vložíte do https://www.modrykonik.cz/porodnice-nachod/ pomůžete ostatním těhulkám, které si právě porodnici vybírají a hledají Vaše cenné rady, tipy, zkušenosti.
Jak jste byly v porodnici spokojené? Co se Vám líbilo/nelíbilo? Jaký byl personál? Jak proběhl porod? atd.
Děkuji Vám, že pomáháte a přeji Vám hezký den! 🙂
Janča
PS: Přispět a nebo napsat nový článek do Wiki může úplně každý. Knihovnička je otevřená všem, kdykoli! A pokud toto není téma, do kterého chcete přispět, můžete si vybrat z mnoha dalších: https://www.modrykonik.cz/wiki/all
Rodila jsem v Náchodě dvakrát. Dceru císařem v srpnu 2012 a syna přirozeně v lednu 2014 a max. spokojenost s náchodskou porodnicí. Kdybychom šli do třetího tak bych určitě zase rodila tam 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
No asi můžeš ale normálně to tam chodí, že po dobu pobytu v porodnici má miminko erární oblečení a své až při odchodu domů. Jinak si vezmi s sebou vlhčené ubrousky pro mimi ty tam nedávají. Plenky tam dostaneš a vezmi si větší zásobu vložek, ty jsem dostávala myslím jen dva dny a pak už jsem používala svoje. Jinak mě nic nenapadá máš nějaký dotaz? Rodila jsem tam v červnu 2010.