Porodnice Mulačovka. Máte zkušenost?

annah1111
10. lis 2023

Zdravim, mate nekdo zkusenosti s porodnici u Mulačů?

Moc děkuju😊

lkrivankova
10. lis 2023

@annah1111 rodila jsem v cervnu a porodni oddeleni top pece, novorozenecke taky, ale sestry z gyndy katastrofa az na par vyjimek

petrapschlova
10. lis 2023

@annah1111 Ahoj rodila jsem tam 3x, 2018, 2021 a teď v září a za mě spokojenost. Je pravda, že co se sester z gyndy týče záleží na koho narazíš, ale jinak jsem neměla žádné výtky.

kleio
10. lis 2023

Rodila jsem tam 2x a byla jsem spokojená. První porod před třemi lety byl trochu komplikovanější a tam mam pár drobností, co mi vadily, ale spíš já sama jsem byla nezkušená a nedokázala si vykomunikovat věci. Druhý porod byl před 11 měsíci, tam opravdu nemam vůbec co vytknout. U porodu jsem měla dvě báječné PA, nic o co jsem si řekla nebyl problém, doktor přišel až zašít. Některé sestry z té gyndy byly trochu napružené, ale s těmi jsem nic choulostivého neřešila, ty mi tak maximálně převlíkly postel, takže mi to bylo fuk. A pak tedy ještě jídlo mi moc nechutnalo a to nejsem nijak vybíravá.

zackjanin
15. lis 2023

@annah1111 Já mám velice špatnou zkušenost, kdy při příjmu arogantní sestra všechny mé vyplněné papíry včetně porodního planu založila do složky a ptala se me na vše znova ve stavu, kdy jsem nebyla schopna nic, než dýchat. Řvala, ať se uklidnim, ze driv, nez za dva dny podle ozev rodit nebudu a to nejhorší me teprve čeká. Zavřela me na pokoj, kde byla tma a nikdo se ze služby nepřišel ani podívat, krvacela jsem kvůli předčasnému odlučování placenty a praskla mi plodova voda. Když jsem se po veškerým vypětí doplazila pro mobil napsat tatkovi, ať přijede co nejdřív, bylo už rano a střídaly se sestry. Holcicka se nám narodila poté, co jsem zařvala, doktora! nicméně jsem u porodu měla několik studentů, které jsem si výslovně nepřála a porodní plán mi udělali přesně naopak, nez jsem chtěla - takže žádný bonding, nastrih a ani pupečník nedotepal…Následně síti hráze bez umrtveni s blbyma kecama od doktora taky stalo za to.. Druhy den po porodu byla hrachova kaše a 2cipky, abychom se z toho pos…

annah1111
autor
15. lis 2023

@zackjanin děkuji za názor a mrzí mě vaše zkušenost 🫣 kdy to bylo?

jane46
15. lis 2023

Byla jsem tam 3x - cysta a dve deti (2015, 2016 a 2018) a doporucuji kudy chodim. Uz tam i asi probehla rekonstrukce, takze i ty prostory budou lepsi, ale personal to mnohonasobne vyrovnava.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru