Porodnice Motol-kdy se může tatínek podívat na miminko?

majda23
4. lis 2015

Ahoj, mám dotaz ohledně toho, jak to chodí v porodnici Motol.
Pokud manžel nebude u porodu, kdy se bude moci podívat na miminko a přijít za mnou? Bude se za námi moct podívat po převozu na šestinedělí, i když zrovna nebudou návštěvní hodiny?
Bude mi moci přinést tašku s věcmi na pobyt na šestinedělí?
Děkuji za odpovědi.

ada22
4. lis 2015

U prvního jsem měla s manželem dohodnuté, že přijde až po porodu a bude s námi tu hodku co je ještě mimčo na porodním sále. Bohužel to nevyšlo mimčo muselo do inkubátoru , ale manžel za ní mohl hned. Byla teda v inkubátoru na novorozeneckém ne na jipce.
Pak , když mi převezli na šestinedělí, tak jsme se ještě byli společně podívat i u sestřiček na miminko. Myslím, že to bylo po návštěvních hodinách, ale tak na hraně lehce po sedmé.

Ted u druhé , když mi nesl tašku kolem osmé, tak ho sepsula nějaká sestra, že co tam jako dělá. Tak jsem ji řekla, že mi přinesl tašku, tak se krapet zklidnila a říkala ať už jde. No malinko kravka. Ostatní tam byli mnohem milejší. Jinak bacha mají toho fakt hodně a kdo se neozve, tak má smolíka. Já takto prokaučovala pobyt na pokoji s mimčem. Málo jsem otravovala . Nějak jsem myslela, že automaticky z pokoje , kde jsi bez miminka , tak mi přesunou na pokoj s miminkem jen co se uvolní a budu na řadě. Za dva dny jsem prozřela a zjistila, že na pokoji s miminkem jsou již holky co porodili po mě . A pak mi řekli, že už to nemá cenu , že zítra jdu domů. Na to jak jsem tam poprvé byla spokojená, tak z toho šestinedělí jsem tentokrát rozčarovaná ještě dnes. Jinak porodní sály i personál super. Sestřičky na šestinedělí až na pár vyjímek také. Ale je fakt, že pak ty vyjímky stojí za to a s člověkem to zamává.

mercedesse
4. lis 2015

jak jako ze není miminko s vámi na pokoji? Zlatý Mělník, jak to čtu. Me by nenapadlo, ze to ještě nějaká porodnice dělá. U nás byla max možnost sestry poprosit, když byl člověk vyčerpaný, aby si ho k sobě vzali, ale jinak bylo pořád u mně.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru