Porodnice Motol, co s sebou? Máte zkušenosti?

dita1979
2. lis 2015

Holky prosím budu rodit poprvé v Motole, teda předtím u Apolináře, ale všude je to jiné, tak by mne zajímalo hlavně co sebou vzít do porodnice, zda balit extra tašku na sál, nebo stačí jen jedna. Potom co vzít pro miminko atd......ještě by mne zajímalo zda vám hned nechávají miminko, nebo Vás první noc nechají odpočinout. Děkuji

ssandy
2. lis 2015

http://www.fnmotol.cz/kliniky-a-oddeleni/cast-p...
tady je asi všechno popsané - nejlépe 3 tašky, jestli s Tebou někdo jde k porodu. Jednu na sál, jednu na šestinědelí a věci na mimčo až na cestu domů. Pro miminko mají všechno, dávají i košile maminkám, koupit porodnické vložky, dají jen balík.

pecora
2. lis 2015

Ja mela jednu tasku a v ni vse, na sale je spousta mista takze s tim nebyl problem. Pro miminko maji vse, muzes mit svoje veci ale je to zbytecny. Obleceni, kosmetika, plenky vse ti daji. Jen pro sebe ty vlozky, to davaji jeden balik. Co se tyce prvni noci i tech nasledujicich zalezi na tobe. Kdyz chces mit miminko u sebe nechaji ti ho, kdyz ne tak jim ho privezes a dovezou ho jen na kojeni (pokud je vse v poradku samozrejme). Maji i erarni kosile pro maminky, ja je vyuzila, alespon jsem mela po navratu min pradla.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru