Porodnice Mělník nebo Roudnice nad Labem 2022?

jitysak
19. říj 2022

Ahoj, zavřeli mi neratovickou porodnici, kde jsem rodila loni, teď vybírám mezi Mělníkem a Roudnicí. Mělník láká krásným FB a instagramem ale recenze jsem našla děsný. Roudnici neznám taktéž vůbec. Máte zkušenosti za poslední rok 2022 (2021) s těmito porodnicemi? Děkuji!

handulkak
19. říj 2022

@jitysak rodila jsem tam i tam. Šla bych tam i tam, ale měla jsem v obou PA.

zuzaaaaa
19. říj 2022

V červenci jsem rodila na Mělníku, byla jsem moc spokojená. V 2017 Roudnice. Nicméně teď přistavují patro nad nemocnici a je tam dost hlučno 🤷

escapelle
19. říj 2022

Sem se přidám,budu to řešit v dubnu. V Roudnici Jsem rodila před 8lety a byla jsem nadšená. Přirozený porod bez zásahu. Jenže,teď jsem se o tom bavila se svým gynekologem a Roudnice se stala s.r.o a prý už to není co to bývalo. Mělník prý zase pobral nejlepší porodní baby z Neratovic,ale jsou tam mezi holkami nějaké boje🙈
Na fb jsem ve skupině recenze porodnic,Sleduju to bedlivě a melnik je 50:50. Hodně o tom,na koho narazís. Ale já v tu nemocnici nemám absolutně důvěru. Na porod v Roudnici jsem nic moc negativního nečetla,stěžují si max na šestinedělí. No tak tam už je poslu do prdele 😂

jitysak
autor
19. říj 2022

@escapelle haha díky!

jitysak
autor
19. říj 2022

@zuzaaaaa diky

fandysek_1
19. říj 2022

@jitysak rodila jsem 3x na Mělníku. Vždy plánovaná sekce. V roce 2021 poslední sekce a řekla bych, že to byla nejhorší péče. Sestry zaneprázdněné a podrážděné. Jako třetirodička jsem to neřešila, ale pro každého to není. Vždy jsem měla nadstandardní pokoj. Pokud si vyberete Mělník, doporučuju návštěvu porodnice, sepsat porodní přání a obrnit se asertivitou. FB mají pěkný, ale to není všechno. Chodím tam dál do ambulance a s péčí jako takovou jsem spokojená.

hester92
19. říj 2022

@jitysak ja rodila 2021 v Melniku a byla jsem absolutne spokojena!! Vse bylo v naprostem poradku, vsechen personal od sanitaru az po primare byl skvely. Ja Melnik doporucuju kde chodim

zuzaaaaa
19. říj 2022

A ty snídaně 💯🙈🙉🙊

jitysak
autor
19. říj 2022

@fandysek_1 no právě a co teprve po zavření Neratovic. To budou mít práce ještě víc. Moc díky za info

lentilkah
19. říj 2022

Rodila jsem v Rci ve 2017 a 2021. U porodu si nemuzu na nic stezovat. Personal na sestinedeli byl +- stejny a je to proste o lidech. Nektere sestry super, nektere prudicky. Jako prvorodicka jsem si to brala, podruhe uz bych si to libit nenechala, ale k vicerodickam uz maji celkem respekt nebo stacilo taktne naznacit at jdou do 😋

martina250703
19. říj 2022

Já jsem rodila v prosinci 2021 v Roudnici nad Labem. Nemůžu si stěžovat ani v jedné věci, co se týče péče o mě a o miminko. Rozjezd před porodem travi člověk na pokoji. Sál je kousek. Kousek je dětské, když člověk něco potřebuje. Úklid koupelny 2krat denně, ale když jsem spala, přišla paní jindy. Ani jsem nevěděla, že tam byla, řekla mi to až když přišla podruhé. Jako bonus se jde brzy domu, pokud je vše v pořádku. Mimčo pořád se mnou. Za mě doporucuju.

handulkak
20. říj 2022

@escapelle sestinedeli bylo úplně v pohodě. Jak mas druhe, třetí, tak te to už nemůže rozhodit. Na Mělníku jsem rodila druhou a na sestinedeli mě kromě ko ráno nikdo nerusil 🤣🤣

escapelle
20. říj 2022

@handulkak já si myslím.protoze to jsem jako druhorodicka neměla problém už před lety.a taky co si budem,ženská po porodu může být dost labilní,takže ji může někdo přijít nepříjemný jen že se neusmiva os ucha k uchu 😂..Primárně mi jde o porod. Stejně bych chtěla nadstandard a tam už nepřijde vůbec nikdo.Vnitrne jsem rozhodnuta pro Roudnici, mám dobré vzpomínky. Ale je to škoda, MK mám 7km🙈

handulkak
20. říj 2022

@escapelle já jsem měla nads. v obou. To bylo taky moje jedine prani 🤣🤣 když nepočítám manžela u porodu, bonding, žádné léky atd.

Ale … já mám nejblíž Kladno/Bulovka/Slaný - všude jsem byla, Slaný jsem rodila. A ani do jedné bych upřímně nesla. Melnik byl fajn, ale hodně udělal ten pokoj. PA byla placená a viděla jsem ji až v závěru porodu. V Roudnici PA placená a i když to bylo o poznání víc, než na Mělníku, stalo to za to. Takže kdyby znovu, bude to Roudnice. Ale já jsem schopna jet za dobrým porodem i 100 km 🤣🤣

escapelle
20. říj 2022

@handulkak já na jednu stranu taky. Na druhou se mi nechce úplně strávit hodinu v bolestech v autě 🙈😂ale ještě pomrkavam na Rakovník.a nechci moc,chci si porodit v klidu sama😂

handulkak
20. říj 2022

@escapelle tak na ten jsem taky koukala, ale jelikož jsem měla před porodem různé komplikace, tak dr říkal, ze to už je hodně daleko, ať neriskuju, ze bych mohla rodit v autě. 😃 no klidně jsem mohla, dojela bych i do Itálie a zpět 🤣🤣🤣🤣
Ale myslím, ze Roudnici nic nezkazis.

escapelle
20. říj 2022

@handulkak u mě je problém ten,že já u obou porodu do vypuzovaci fáze neměla moc pocit,že rodim a že se něco děje. Kontrakce nepravidelné,všechno snesitelny, tak mám taky strach,jet někam dal. I když má muž s porody zkušenosti, rodit v autě nechci, to už radši v klidu doma,když by to muselo byt😂navíc při mém porodu by byl hysterickej a nakonec by mi to zkazil on😂😂😂

handulkak
20. říj 2022

@escapelle měla jsem to stejně. Až na moji nepravidelnosti - která byla kontrakce 2/3/1/2/4 🤣🤣 ale dalo se to snést. Až na konec.
Ale já byla rada, ze v obou jsou možnosti platit si PA

veru181
20. říj 2022

Rodila jsem v Mělníce v roce 2020 a příští rok se tam chystám znovu. Za mě personál příjemný s výjimkou jedné paní doktorky (ale ta je zase prý super odborník 🙂), problémy jsem tam měla dva, ale nevím, jestli by to jinde bylo jiné: pan doktor mě s kontrakcemi po 5 minutách poslal domů, ze jsou to poslíčci (nebyli 😀) a PA vycházela ze starého váhového odhadu, kvůli kterému neprovedla nástřih a měla jsem větší poranění. Času měli méně, byla zrovna plná porodnice, takže jsem se občas musela s nějakou pomocí připomenout, ale vždy ochotně pomohli. Cítila jsem se tam moc příjemně i bez nadstandardu, plusy pro mě převažovaly. A těším se na ty nové snídaně 😀

rnika
21. říj 2022

Já rodila 4x na Mělníku a byla jsem vesměs spokojena a rada jsem se vracela. (2x vyvolávány porod, 2x císař).

svetlunda
21. říj 2022

@escapelle je to naopak. Porodní baby z Neratovic šly do Roudnice ( jen tri) zbytek se rozutekl, na melnik šla jedna a utekla po měsíci. Pracovala jsem v Nera na porodnici, tak to vím.
Každopádně zastávám názor že to není o porodnici ale o lidech na které se narazí. I v Neratovicích kde byly super baby se dalo narazit na babu- katastrofu.

escapelle
21. říj 2022

@svetlunda jj,určitě je to o lidech.a nejen personálu,ale i těch ženskych. To je mi naprosto jasný 😂😂Stačilo mi pracovat v gyn.ambulanci a některé ty ženské bych u porodu prostě nedala🙈😂
A teď nepracujes nikde?😂

journals
21. říj 2022

3 m zpatky jsem rodila na Melniku, ale CS. Melnik je super, jen se nesmis dostat na gyndu. Porodnice je super, gynda je silena

journals
21. říj 2022

@veru181 snidane tam jsou opravdu pecka ☺️👍🏻

svetlunda
21. říj 2022

@escapelle
Melnik.
Sloucily porodnici Mělník a Neratovice. Ale většina prodnich bab uteklo už před rokem. Z personálních důvodu sloucili, to co zbylo.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru