Porodnice Mělník nebo Jičín?

maru1990
13. črc 2017

Prosím o radu a zkušenosti, zda vybrat porodnici Melnik či Jičín? Máme to od MB skoro stejně daleko i mi porodnice přijdou celkem podobne. Děkuji za rady ☺️

agnes2ivory
13. črc 2017

@maru1990 ahoj, ja jsem sice rodila v Jilemnici, takze jsem mimo tvou otazku. Ale mohla bych vedet, proc nerodis v MB?

maru1990
autor
13. črc 2017

@agnes2ivory s naši nemocnici mám strašný zkušenosti. Sice na jiných oddělení, ale na porodnici taky recenze nic moc. Už jen to jak jsou nepříjemné sestřičky v poradně. Nadstandart snad ani není možný, a návštěvy pouze ve vyhrazené místnosti. Spoustu věci a známých mě odrazuje. Něco jako bonding a roming-in také není.

agnes2ivory
13. črc 2017

@maru1990 aha, diky. Nektere moje kamaradky rodily v Jicine a snad nevim o zadne, ktera by si na neco stezovala. Jiste - na blba muzes narazit vzdy a vsude. Ale v Jicine je vse to, o cem pises. Je-li volny nadstandard, muzes ho mit. Bonding je mozny, ale je pry fajn se o nej pripomenout. Rooming-in je take standard. Ale jak rikam - mam to od kamaradek. Rodila jsem jinde. A prakticky to bylo stejne jako v Jicine.

stroble
13. črc 2017

@maru1990 určitě jičín, sice to šlo trochu dolů, po tom co odešla ředitelka, ale pořád to je celkem dobrá nemocnice 👍

jitulina81
13. črc 2017

Melnik super. Ted se mu zas vraci skvela pověst. Maji novy lekarsky tym a vsechno super.

mymetka
13. črc 2017

Rodila jsem v Mělníku a byla spokojená, vyšli mi vstříc skoro ve všem, personál až na vyjimky fajn. Jičín neznám.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru