Zdravím. Je tady nějaká maminka která v posledních cca 6 měsících rodila v Litoměřické porodnici? Budu ráda za veškeré vaše postřehy, zkušenosti s porodnicí. Od příjmu, průběhu porodu, přístupu k doprovodu i při momentálních omezeních, péče sestřiček na oddělení šestinedělí, přístup porodních asistentek. Prostě vše. Děkuji 😊😉
@janety32 tak já také první rodila v Rci před 3 lety. Ale teď bydlím v Ltm a vzhledem k tomu že neřídim a porod se může rozjet když partner nebude doma, tak by mě sanitka stejně odvezla do nejbližší. Už jsem tam sepsala porodopis, ale ráda bych ještě nějaké novější zkušenosti maminek. Jinak ano, také jsem moc vděčná za možnost že tatínek může na návštěvu a hlavně může být celou dobu u porodu
Ahoj devcatka, rada bych se zeptala na porodnici v Litomericich. Budeme se stehovat k Ceske Lipe, a kdyz jsem se divala na recenze CL, tak jsem se zhrozila a zjistuji dalsi moznosti. Prvni porod jsem mela v Jablonci, ale ten bude pro nas uz asi daleko a zas takova slava to vylozene nebyla, abych tam musela jet takovou dalku. Poradi mi nekdo? Dekuji 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já vybírala mezi Litoměřicemi a Roudnicí, zvolila jsem Roudnici, teď podruhé půjdu taky tam. Švagrová a kamarádky, které tam rodily, si na nic nestěžovaly, standardní průběh, sestra milá jak která (to je asi všude), teď teda na rozdíl od Roudnice umožňují tatínkům návštěvy...