Dobry den,nemate nekdo zkusenost s porodnici v Kyjove?Chtela bych tam rodit,ale vubec nevim do ceho jdu.Slysela jsem i dost negativnich reakci tak vubec nevim.A priznam se,ze mam i docela strach.Ale furt je pro me nejbliz..Uvazuji i o Uherskem Hradisti,ale muj muz nebyva moc doma tak ten Kyjov by byl asi nejidealnejsi.Moc dekuji
Já rodila v prosinci a všechno v pořádku bylo 🙂
Ja rodila v dubnu a vse dobre 🙂 ani holky si nestezovali, co jsme se tak bavili 🙂sestřičky upa super, doktori taky.... Nastaly jen drobnosti.... Kdyz jsem rodila malou v dubnu v roce 2017 tak me jedna sestra po porodu (jak zustavas jeste na porodnim boxu) nastvala tim, ze dosla a sahala na me a malou smradlavyma rukama od cigaret, smrdela upa cela jak kdyby vykourila celou krabku, to jsem myslela, ze ju snad zabiju a muj taky... A loni me nastvali, kdyz jsem se ptala uz u druhe rani kontroly maleho, proc maly tak krupe ramenem a detska dr me oznamila, ze ma zlomenou klicni kost, a ze se to stalo pri porodu. Myslim si, ze takovou inf meli rict hned jak mi ho dali..... Coz me nastvalo, protoze maly na tom raminku lezel nejradeji a zachazela jsem s nim sice opatrne, ale normalne. Vse se hoji samo, jen nelezet na tom a pri oblekani a manipulaci opatrne na tu ruku...... A jeste muzu rict, ze maly mel zlomenou klicni kost na prave ruce a ta, co se mnou byla na pokoji, porodila ve stejny den a te rekli pri prvni kontrole, ze maly ma zlomenou klicni kost na leve strane.... Maly mel 52cm a 3870g a ten jeji podobne.
@lolinak67 ono jde o to co chcete za porod . Pro přirozený porod , výběr z úlevových poloh, chránění hráze, netlačení na porodní "křeslo" , neodnášení dítěte po porodu, vyšeření na těle matky....atd .... bych hledala jinou porodnici .
Taky si říkám jak to stihneme, ale holt vyrazíme s prvními kontrakcemi a nebudeme čekat doma . Bohunice máme 60 km po dálnici, Jihlavu skoro 140 km . Dceru bud dáme u babičky, anebo nabereme babičku s náma do auta a pojede do Jihlavy s námi. Chceme být jako rodina co nejdříve všichni společně.
Má prosím někdo aktuální zkušenosti s porodnicí v Kyjově ?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@lolinak67 mam ji kousek a po tom co jsem zjistovala, tak jsem ji zavrhla. Stejne jako Breclav.
Pojedeme bud Brno nebo Jihlava. Uvidime jak budeme stihat a kdy se porod zacne rozbihat.