Máte prosím někdo zkušenosti z Krnovské porodnice? Nejlépe z poslední doby, jsem sice teprve na začátku, ale ráda bych si udělala nějakou představu. děkuji za reakce
@barulina já právě na nějaké stránky koukala a recenze tam byly hodně dobré, ale už pár let staré tak jsem chtěla zjistit zda to platí a pokud by měl někdo přímo nějaké zkušenosti.
@zborilova1989 ja primou ne,pouze pres tu byvalou a ta byla spokojena
Rodila tam svagrova a byli moc spokojeni Ale z druhe strany, od lekare z fakultky z Ostravy jsem slysela, ze nejvice deti s poporodnim defektem jim jezdi prave z Krnova. Oni tam jedou hlavne prirozene porody, jenze asi obcas za kazdou cenu...
Ahoj chci se zeptat zda se musim zaregistrovat do porodinice kterou jsem si vybrala?
Rodila jsem tam na konci roku 2011, byla jsem vcelku spokojená, chtěla jsem tedy opravdu přirozený porod, vesměs mi bylo vyhověno. U porodu byla jen PA (nemocniční)a přítel, bylo ticho, klid.
A neřekla bych, že jedou přirozené porody za každou cenu, zas tak lesanské to tam opravdu není. I mně na konci porodu vmanipulovali oxytocin, který jsem původně nechtěla a dle mého nebyl ani potřeba.
Není třeba se tam předem registrovat. Dělají i nějaké předporodní kurzy, mrkni na jejich stránky.
Moc dekuji🙂)
Rodila jsem tam před rokem. Byl to nádherný porod. Měli jsme porodní plán a dulu. Chtěla jsem přirozený porod a vyšli mi vstříc ve všem. Místní PA se ptala, jak chci rodit a sama od sebe nabídla stoličku. Většinu porodu jsme tam byli jenom s manželem a dulou, PA jenom občas přišla změřit ozvy. Po porodu nádherné klidné 2 hodiny s miminkem, bylo vše v pořádku, tak měření a vážení asi po 4 hod. I následný porod v porodnici byl moc příjemný. Měli jsme klid a zárověň jsme věděli, že když se potřebujeme na něco zeptat, personál tam je 🙂
Porodila jsem teď 16.2. své první dítě v Krnově a můžu říct, že jsme byli 100% spokojeni. Porodnici máme cca 60 km od bydliště a i tak jsme neváhali. Porod proběhl přirozeně bez medikamentů, od přijetí i když nebyly ještě bolesti (prasklá voda) jsme byli s manželem. Měli jsme nadstandartní pokoj, kde jsme až do propuštění z porodnice byli s manželem. Co se týče personálu tak byli všichni do jednoho naprosto úžasní.
@damilinka moc děkuji za zkušenost. Já už jsem sice pro Krnov rozhodnutá, navíc bydlím v Bruntále, takže to je kousek, ale je fajn, když si čím dál tím více potvrzuji, že je to dobrá nemocnice a lidi jsou tam spokojení.
@damilinka Směla bych mít ještě jeden dotaz? Dali vám v Krnovské porodnici nějaké oblečení nebo něco pro vás či miminko? Na internetu to nemohu najít. Děkuji za odpověď.
@zborilova1989 ano, nocni kosile pro maminku i obleceni pro miminko podle potreby vzdy čisté dostanete.
@evina_plus_jedna moc děkuji
Já tam rodila 2013 a 2015 a super. Jela jsem z Jeseníku a jsem moc ráda. Druhý porod ještě o kapku lepšil jak první, byl kratší a víc jsem si věřila 😉 pokud by kdokoliv se chtěl na cokoliv zeptat ohledně Krnova, napište mi SZ, ráda zodpovím. Někdy se mi trochu zasteskne, že neplánujem třetí, už jen kvůli Krnovu 🙂))
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Posledni dobou slysim jen samiu chvalu. Byvala pritelkyne od meho muze tam rodila 2012 a pohoda. Ale na fb je hodne casto nejaky clanek a jen.kladny. jukni tam jedtli nemaj stranky