Porodnice Krnov - máte někdo zkušenost?

maki_j
27. čer 2015

Dobrý den/ Ahoj,

jsem z Olomouce, ale zvažuji porod v Krnovské porodnici z toho důvodu, že jsou nejvíc nakloněni přírodnímu porodu a vyhlášeni svým přístupem po celé republice. Prosím o vaše zkušenosti a zda byste volily tuto porodnici i přes tu vzdálenost. A jsou nutné přepdorodní kontroly? Myslím tím, zda bych musela dojíždět z Olomouce na kontroly nebo by stačilo se domluvit a dojet až na samotný porod. Děkuji

sara84
28. čer 2015

Svagrova tam rodila a velmi si chvalila, i jdyz tam jeli skori hodinu. U sveho druheho porodu si hodinu neumim predstavit a navic mel maly spatne ozvy,nevim, co by s nim cesta udelala. Svagrova si velmi chvalila, s vrachoub byli celou dobu spolu atd...Ale, co jsem slysela z druhe strany, lekarka na deckem ve fakultce v ostrave- nejvice deti s problemem po porodu jim vozi prave z Krnova! Z zadne jine porodnice jich neni tolik!

kaciska7
28. čer 2015

Ja rodila v Krnove , porod super , a sestricky doktori uzasni at uz na deckem tak na porodnicko-gynekologickem odeleni , chovaly se moc mile a moc mi jako prvorodicce pomohly poradily i druhe mimco rodim v Krnove 🙂

zabzulka
28. čer 2015

@maki_j Krnov je opravdu vyhlášený svým empatickým přístupem a přirozeným vedením porodu, znám několik holek, které tam rodily a byly maximálně spokojené. Na druhou stranu i já jsem slyšela co @sara84, od dvou lékařů..co na tom je pravdy nevím

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru