Porodnice Krč. Máte čerstvou zkušenost, co si vzít s sebou?

lori1097
5. dub 2022

Ahoj holky, je tu některá, co za "poslední rok" rodila v Thomayerce? Co z toho, co jste si zabalili do porodnice jste opravdu využili a co jste v porodnici potřebovali / nepotřebovali? Ráda bych si vzala i svoje oblečení pro miminko, ale nechci si připadat před ostatními maminkami hloupě, že mi erár nestačí 😔
Sice od nich mám seznam co s sebou, ale zeptám se radši Vás zkušených 😊

Předem děkuji za tipy a zkušenosti 😊

daasqua
5. dub 2022

Oblečení pro mimčo jsem nebrala, byl toho dostatek. Jela jsem podle jejich seznamu. Akorát mi nějaká paní u zápisu řekla, že nemusím mít vlastní plenky (ačkoli jsou na seznamu), že je dostanu k dispozici a prd, měla jsem od nich jen pár kousků na první chvíle a sestřičky se tvářily hrozně překvapeně, proč po nich chci další plenky, že přece musím mít svoje, co je to za móresy 😀 Takže akorát v tomhle jsem si připadala jako blbec, u prvorozené jsem plenky svoje měla a u druhého mi to přišlo divné, že to ta ženská takle explicitně říká.
Jinak jsem nevyužila župan (ten je tam asi psaný), byla jsem normálně v košili u obojího, jen je možná lepší vzít místo 2 tak 3. Vlhčené ubrousky já nikdy nepoužívala, dávala jsem rovnou pod vodu. A nutné pro mě byly špunty do uší (nosím i doma) a klapky na oči, ale stejně jsem nespala (prcci ano 😀).

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru