Porodnice Klatovy (nová), jak s vámi jednal personál?

janicta05
14. říj 2014

Chtěla bych se zeptat jaký jste měli pocit z personálu při porodu v KT porodnici a jak s vámi jednali? a jestli jste měli nějaké komplikace

hipposkin
20. kvě 2015

Koukám, že nikdo neodpověděl a předpokládám, že už máš po porodu.. Tak jak to probíhalo u tebe? 😉

tamiraa
14. zář 2015

Já bych Klatovy rozhodně nedoporučila ženám, které chtějí rodit jinak (přirozeně)... Neříkám, že někdo nemůže mít štěstí na personál, já ho ale rozhodně neměla. Můj porodní plán skoro vůbec nerespektovali (i když na svých stránkách to slibují, prostě lžou), velmi arogantní jednání lékařů. Nechtěla jsem nástřih, to ovšem doktorku nezajímalo a udělala mi ho i bez ohledu na bezproblémový porod a drobné dítě. Problémy s ním řeším mimochodem i druhý rok po porodu... Miminko bylo zcela v pořádku a bylo možné udělat základní vyšetření u mě a nikam ho nenosit, jak jsem opakovaně prosila, ale bylo prý třeba dodržet rutinní postupy, včetně okamžitého měření a vážení, které jsem si nepřála... Celkově při samotném porodu chladný a nadřazený přístup, zjevná neochota vyjít vstříc a dávání najevo, jak je obtěžuje nějaký porodní plán... Na novorozeneckém některé velmi milé sestřičky, ale v kojení mi jejich "pomoc" spíš bránila, být tam o den déle, nekojím vůbec - později mi laktační poradkyně řekla, že to byl ukázkový příklad všeho toho, co při rozbíhání kojení nedělat... Prostředí sice hezké a barevné (a někomu to možná stačí), ale co je to platné, když v hlavách (části) personálu pořád přetrvává totalita a paternalistický přístup ve stylu: Maminko, vy do toho nemáte co mluvit, lehněte si a nevymýšlejte si, my si to stejně uděláme po svém. Mám trvalé rány na těle i duši, takže za mě nikdy více... i když jak říkám, pokud vám vyhovuje lékařské vedení porodu se všemi "nezbytnými" procedurami, budete možná naprosto spokojené...

isabelafuentes
7. dub 2017

Ma nekdo nejake nove zkusenosti s KT porodnici?

kvetabruck
26. čer 2017

Též nedoporučuji co se týká přirozeného porodu porod ještě šel dokazala jsem ustoupit z hodně věcí ale co se týká kojení hrůza děs ještě teď mám problémy..malému je měsíc a špatně otevírá pusu..a už vůbec nedoporučuji pana primáře kunese udělal mi bez mého souhlasu hamiltonuv hmat..aniž by mi něco řekl...při porodu na mě chvataly nakonec mě premluvily na pichnuti vody ale co se mi nelíbilo že moje dítě hned vysetrovaly místo aby první vidělo mě poté když mi ho dali mu zas dali nějaký přístroj na nohu takže k druhému prsu se neprisal a když nás převáželi ze sálu na p0okoj řekli že dítě hned přivezou dítě bylo přes hodinu pryč..což se mi nelibylo malá informovanost co z firem dělají jake vyšetření podle mého u všech vyšetření má maminka být...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru