Porodnice Kladno

katkasturm
14. zář 2016

Ahoj holky, chystáte se některá rodit na Kladně? Nebo máte zkušenosti s registrací termínu porodu? Dekuji

tadeasek2016
14. zář 2016

Ahojky, já se teda rodit už nechystám, ale v červnu jsem na Kladně rodila. A jestli jsem pochopila správně tvůj dotaz na registraci k porodu jako objednání do těhotenské poradny, tak jakmile mi můj doktor řekl, že mám jít na kontroly už do porodnice, tak jsem si tam zavolala a sestřička si mě objednala.

katkasturm
autor
14. zář 2016

No tak to je paráda, že to stačí jen takhle. Moc děkuji za informaci. A personál je tam prý perfektní?

tadeasek2016
14. zář 2016

Já si teda nemůžu na nikoho stěžovat. Nikdo nebyl nepříjemný, všichni se většinou usmívali, a dokonce na mě byli i celkem hodní... 🙂 Přeju jen to nejlepší, nám to moc nevyšlo (akutní císař v celkové narkóze po 20ti hodinách trápení), ale postarali se o nás perfektně a dopadlo to dobře jak pro prcka, tak i pro mě. Já si opravdu nemůžu na tuhle porodnici stěžovat.

bonulinka
26. zář 2016

@katkasturm Do poradny jsem volala v 36 tt. a od 37 tt. jsem tam chodila každý týden. Poprvé se mnou sestřička vyplnila vše potřebné, takže když jsem přijela na příjem do porodnice, tak už mě nikdo neotravoval zbytečnými otázkami.
Personál byl fajn 😉 . Přeji hodně štěstí !

nazka
Autor odpověď smazal
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru