Zdravím všechny maminky.. Jsem prvorodička a pořád váhám jakou porodnici vybrat :( hledala jsem různé diskuze, ale většinou to bylo rok 2007-2015 málo hodně málo jsou nové příspěvky, tak proto se obracím na modrého koníka a na Vaše zkušenosti.. Chtěla bych znát nějaké zkušenosti staré 2 max 3 roky. Jsem z toho všeho hodně nervózní a potřebuji příjemné prostředí,čisto na nadstandardním pokoji.. Alespoň trošku příjemný personál. Děkuji za jakoukoliv zkušenost.
Já rodila v Kadani a paráda. Švagrová jednou v Chomutově a po druhé radši v Kadani. Sestry na novorozeneckém i porodni skvělý. Vysvětlí poradí. Můžeš za nima chodit i 10 se stejnou věci a nejsou nepříjemný. Hodně maminek si v Kadani chválí paní doktorku Dvořákovou. O Chomutově jsem neslyšela zatím nic pěkného ale je to o lidech. Já bych rozhodně šla znovu do Kadaně a Chomutovu se vyhýbala.. kdyby si měla dotazy klidně napiš Ipb
Zkuste mrknout na http://www.aperio.cz/pruvodce_porodnicemi , pokud jste se už nedívala, nebo na https://mujporod.eu/cs/vyberte-si-tu-pravou-por...
Já v Chomutove rodila rok zpět. 100%spokojenost a péče
@kaculka2014 ono se to prý v průběhu několika let v Chomutově dost zlepšilo.. Tak děkuji 🙂 pořád přemýšlím.
@nikyy111 není zac. Mela sem nadstandard. Mohla za nama i naše 3 leta dcera . Návštěvy jak dlouho sem chtěla. Čisto klid . Soukromí. Sestřička porad po ruce. Doktor taky kdyZ byla potřeba. Ochotní , mili a příjemný personál. Nemůžu říct jediný křivý slovo.💖
@kaculka2014 kamarádka taky rodila v Chomutově a ta zase říkala, že tak nějak normál nic extra.. Asi záleží, kdo má zrovna službu, jak doktoři, tak sestřičky 🙂 třeba budu mít štěstí na personál, tak jako ty 🤗😊
@nikyy111 Hodně štěstí přeju 😗
Ahoj, já jsem rodila v Chomutově v lednu 2017. Bála jsem se jít do Mostu. Byla jsem v porodnici 10dní ,malý měl žloutenku, takže jsem mohla poznat snad všechen personál, který se tam vystřídal. Takže...na porodním sále super, doktoři včetně p.primáře neměli chybu (musím zmínit zejména MUDr. Jonáše - mladý fantastický lékař, víc takových), sestry na šestinedělí taky skvělé, skutečně, paní uklízečka také. 🙂
Jedinou výhradu mám k dětských sestrám, polovina z nich nic extra a jedna vyloženě hrůza, nepříjemná až běda. Pediatři v pohodě. To zase v Mostě jsou údajně dětské sestry fantastické. Ale Tebe zajímá Chomutov a Kadaň. 🙂
Měla jsem nadstandard - ten levnější, má společné sociální zařízení s vedlejším nadstandardem. Tam vše v pořádku. 🙂
Snad jsem trochu pomohla.
@kaculka2014 děkuji 🙂)
@darinaka moc děkuji za příspěvek 😊 je to těžký s tím personálem.. bůh ví jaký zrovna měla den a nebo jestli je taková pořád + případně ostatní sestry.. asi půjdu do porodnice s tím, že hold ne všichni budou super. Jsem hlavně ráda, že doktoři jsou podle hodnocení na správném místě.
Řekla bych, že je zmiňovaná sestra takto "příjemná" pořád, protože byla v jiný den nepříjemná na holčinu právě z vedlejšího pokoje. No bohužel, všude se najde někdo nepříjemný. Ale jak píši, oddělení šestinedělí a jeho personál naprosto bez výhrad. 🙂
@nikyy111 ahoj. Ja rodila 2x v Kadani (letos v breznu a v kvetnu 2016). A za me super. Pri prvnim porodu u me odhalili velice zavazny zdravotni problem, ktery by jinak skoncil mym umrtim a popasovali se s tim na jednicku s hvezdickou (coz se ne vzdy podari ani ve velkych vyhlasenych porodnicich, jak jsem pak na netu cetla zkusenosti ostatnich zen se stejnou diagnozou) a pri druhem porodu me zase hezky nechali porodit prirozene - ano doktorka Dvorakova alias Dvorka byla naprosto fantasticka, uz v poradne jsme se spolu vzdy narehtaly a i porod byl ve veselem duchu. Jinak nadstandard byl taky dobry. Pri prvnim porodu jsem mela pokoj s okny smerem na hlavni vchod a byl uplne luxusni (jsem si pripadala jak v hotelu), ted jsem mela pokoj na druhe strane chodby a byl o dost mensi a ocividne mnohem starsi, ale taky dobry a hlavne tam jde o to soukromi a to tam clovek mel. V Kadani i super vari (na Chomutov jsem v tomhle smeru slysela stiznosti) a i se mi tam libi, ze maji treba obleceni pro miminka vlastni, takze clovek z porodnice neprijede s kupou spinaveho pradla. Detske sestry byly za mne takovy neutral - z zadne jsem tam nebyla vyslovene nadsena ale na druhou stranu mi tam ani zadna nevadila. Pediatr byl sice cizinec (tusim, ze Ukrajinec), ale perfektni a precizni - u syna mi hned odhalil jeden ortopedicky problem, ktery se diky tomu mohl resit hned v porodnici rehabilitacemi. Takze za me Kadan velka spokojenost.
Obnovuji 🙂 někdo aktuální zkušenost hlavně s Kadani?
@martinato1989 Kadan je ted nove zrekonstruovana, kdy de facto kazda maminka na sestinedeli ma vlastni pokoj, coz je luxus.
@mary.jane vím, proto jsem o Kadani začala přemýšlet.
@martinato1989 můžu se zeptat, jak to dopadlo? Rodila jste v Kadani? Také se tam chystám, tak hledám info,kde se dá 😁 děkuji 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@nikyy111 zkusenost nemam ale jedna z ucastnic 4 v tom 4 rodila v Kadani, tak alespon muzes mrknout jak to tam probihalo