Porodnice Kadaň nebo Chomutov?

nikyy111
22. kvě 2018

Zdravím všechny maminky.. Jsem prvorodička a pořád váhám jakou porodnici vybrat :( hledala jsem různé diskuze, ale většinou to bylo rok 2007-2015 málo hodně málo jsou nové příspěvky, tak proto se obracím na modrého koníka a na Vaše zkušenosti.. Chtěla bych znát nějaké zkušenosti staré 2 max 3 roky. Jsem z toho všeho hodně nervózní a potřebuji příjemné prostředí,čisto na nadstandardním pokoji.. Alespoň trošku příjemný personál. Děkuji za jakoukoliv zkušenost.

maarkeetkaaa
22. kvě 2018

@nikyy111 zkusenost nemam ale jedna z ucastnic 4 v tom 4 rodila v Kadani, tak alespon muzes mrknout jak to tam probihalo

ivuse20
22. kvě 2018

Já rodila v Kadani a paráda. Švagrová jednou v Chomutově a po druhé radši v Kadani. Sestry na novorozeneckém i porodni skvělý. Vysvětlí poradí. Můžeš za nima chodit i 10 se stejnou věci a nejsou nepříjemný. Hodně maminek si v Kadani chválí paní doktorku Dvořákovou. O Chomutově jsem neslyšela zatím nic pěkného ale je to o lidech. Já bych rozhodně šla znovu do Kadaně a Chomutovu se vyhýbala.. kdyby si měla dotazy klidně napiš Ipb

licorice1
22. kvě 2018
nikyy111
autor
23. kvě 2018

@licorice1 děkuji už mám prozkoumané 🙂

kaculka2014
23. kvě 2018

Já v Chomutove rodila rok zpět. 100%spokojenost a péče

nikyy111
autor
23. kvě 2018

@ivuse20 super děkuji za reakci. Já právě slyšela a hlavně četla zkušenosti, že mají maminky problém s tím, že sestřičky jsou neochotné a nepříjemné.. Jjo přesně je to o lidech.. Ja mám strach ze všeho a potřebuji se hlavně cítit dobře 🙂

nikyy111
autor
23. kvě 2018

@kaculka2014 ono se to prý v průběhu několika let v Chomutově dost zlepšilo.. Tak děkuji 🙂 pořád přemýšlím.

kaculka2014
23. kvě 2018

@nikyy111 není zac. Mela sem nadstandard. Mohla za nama i naše 3 leta dcera . Návštěvy jak dlouho sem chtěla. Čisto klid . Soukromí. Sestřička porad po ruce. Doktor taky kdyZ byla potřeba. Ochotní , mili a příjemný personál. Nemůžu říct jediný křivý slovo.💖

nikyy111
autor
23. kvě 2018

@kaculka2014 kamarádka taky rodila v Chomutově a ta zase říkala, že tak nějak normál nic extra.. Asi záleží, kdo má zrovna službu, jak doktoři, tak sestřičky 🙂 třeba budu mít štěstí na personál, tak jako ty 🤗😊

kaculka2014
23. kvě 2018

@nikyy111 Hodně štěstí přeju 😗

darinaka
23. kvě 2018

Ahoj, já jsem rodila v Chomutově v lednu 2017. Bála jsem se jít do Mostu. Byla jsem v porodnici 10dní ,malý měl žloutenku, takže jsem mohla poznat snad všechen personál, který se tam vystřídal. Takže...na porodním sále super, doktoři včetně p.primáře neměli chybu (musím zmínit zejména MUDr. Jonáše - mladý fantastický lékař, víc takových), sestry na šestinedělí taky skvělé, skutečně, paní uklízečka také. 🙂
Jedinou výhradu mám k dětských sestrám, polovina z nich nic extra a jedna vyloženě hrůza, nepříjemná až běda. Pediatři v pohodě. To zase v Mostě jsou údajně dětské sestry fantastické. Ale Tebe zajímá Chomutov a Kadaň. 🙂
Měla jsem nadstandard - ten levnější, má společné sociální zařízení s vedlejším nadstandardem. Tam vše v pořádku. 🙂
Snad jsem trochu pomohla.

nikyy111
autor
23. kvě 2018

@kaculka2014 děkuji 🙂)

nikyy111
autor
23. kvě 2018

@darinaka moc děkuji za příspěvek 😊 je to těžký s tím personálem.. bůh ví jaký zrovna měla den a nebo jestli je taková pořád + případně ostatní sestry.. asi půjdu do porodnice s tím, že hold ne všichni budou super. Jsem hlavně ráda, že doktoři jsou podle hodnocení na správném místě.

darinaka
23. kvě 2018

Řekla bych, že je zmiňovaná sestra takto "příjemná" pořád, protože byla v jiný den nepříjemná na holčinu právě z vedlejšího pokoje. No bohužel, všude se najde někdo nepříjemný. Ale jak píši, oddělení šestinedělí a jeho personál naprosto bez výhrad. 🙂

mary.jane
23. kvě 2018

@nikyy111 ahoj. Ja rodila 2x v Kadani (letos v breznu a v kvetnu 2016). A za me super. Pri prvnim porodu u me odhalili velice zavazny zdravotni problem, ktery by jinak skoncil mym umrtim a popasovali se s tim na jednicku s hvezdickou (coz se ne vzdy podari ani ve velkych vyhlasenych porodnicich, jak jsem pak na netu cetla zkusenosti ostatnich zen se stejnou diagnozou) a pri druhem porodu me zase hezky nechali porodit prirozene - ano doktorka Dvorakova alias Dvorka byla naprosto fantasticka, uz v poradne jsme se spolu vzdy narehtaly a i porod byl ve veselem duchu. Jinak nadstandard byl taky dobry. Pri prvnim porodu jsem mela pokoj s okny smerem na hlavni vchod a byl uplne luxusni (jsem si pripadala jak v hotelu), ted jsem mela pokoj na druhe strane chodby a byl o dost mensi a ocividne mnohem starsi, ale taky dobry a hlavne tam jde o to soukromi a to tam clovek mel. V Kadani i super vari (na Chomutov jsem v tomhle smeru slysela stiznosti) a i se mi tam libi, ze maji treba obleceni pro miminka vlastni, takze clovek z porodnice neprijede s kupou spinaveho pradla. Detske sestry byly za mne takovy neutral - z zadne jsem tam nebyla vyslovene nadsena ale na druhou stranu mi tam ani zadna nevadila. Pediatr byl sice cizinec (tusim, ze Ukrajinec), ale perfektni a precizni - u syna mi hned odhalil jeden ortopedicky problem, ktery se diky tomu mohl resit hned v porodnici rehabilitacemi. Takze za me Kadan velka spokojenost.

nikyy111
autor
23. kvě 2018

@mary.jane děkuji za další reakci. Jsem ráda, ale mám pořád nad čím přemýšlet, mám to 50/50 🙂 tak hlavně, že všechno dobře dopadlo!

martinato1989
30. zář 2020

Obnovuji 🙂 někdo aktuální zkušenost hlavně s Kadani?

mary.jane
30. zář 2020

@martinato1989 Kadan je ted nove zrekonstruovana, kdy de facto kazda maminka na sestinedeli ma vlastni pokoj, coz je luxus.

martinato1989
30. zář 2020

@mary.jane vím, proto jsem o Kadani začala přemýšlet.

kate013
2. únor 2021

@martinato1989 můžu se zeptat, jak to dopadlo? Rodila jste v Kadani? Také se tam chystám, tak hledám info,kde se dá 😁 děkuji 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru