Ahoj holky chci se zeptat mám termín teď 2.6 , ale asi to vypadá na vyvolány porod .chci se zeptat co všechno si sebou muzu vzít na sal když mi porod budou vyvolavat a jestli od začátku co mi ho zkusí vyvolat muže u mě být přítel ? Jak to vte Kadani chodí kdo má zkušenost dekuju .
Je nějaké vstupní vyšetření, monitor atp. Zkráceně - zavedli tabletu a poslali mě lehnout na gynekologii, za tři hodinu další monitor. Tam už to vypadalo, že se něco chystá, přestěhovala jsem se na porodní box a tam teprv se mnou mohl byt muž. Ale do té doby maximálně na chodbě. Ale každá porodnice to muže mít jinak.
Rodila jsem v Kadani. Na sál si vem nějakou malou tašku v ní vodu, ručník, hygienu atd.... Ostatní věci ti schovají. Nevím, ale první bude asi zátěžový test porod se mi teda nerozběhl. A na vyvolání jsem šla druhý den. Ráno v 7:00 tableta a manžela jsem sebou měla na to vyvolávání od rána.
@pavla_emma
@pavla_emma dobre a u toho zatezoveho testu muže být i partner ? Jedna prave psala ze snad ne ...
@nik123456 já teda nevím na co vykape ti kapačka monitor ti u toho dělají a jdeš na pokoj. To je celý zátěžový test trvá to cca hodinku. Jestli ho tam chceš asi na to máš právo aby tam byl, ale zdá se mi to zbytečný.
@pavla_emma ji takhle ja prave nevěděla jedna psala ze trvá i cely den taky mi to prislo divne
@nik123456 Když se ti porod nerozjede většinou to k ničemu není za tu dobu co jsem tam byla žádná po zátežáku nerodila, ale může se stát, že ti to zabere. A ten druhý den na tu tabletku tam s tebou může být od rána. Manžel přijel a šel se mnou na sál a byl tam po celou dobu. I když já měla rychlovku
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
A co tam zavolat nebo se zeptat v poradne?