Porodnice Hradec Králové - máte zkušenost?

mku
21. dub 2017

Ahoj holky,
Nikde jsem tady nenasla zadnou diskuzi k porodnici FNHK... rodila jste zde nektera? Jak jste byly spokojene? Chodily jste tam i do poradny? Co vsechno jsme dostaly a co jste musely mit?

Ja jsem zde rodila pred 11ti lety, ale predpokladam, ze od te doby je vsechno jinak 🙂 i kdyz uz tehdy jsem byla maximalne spokojena, jen rizikova poradna byla vzdycky na dele nez dopoledne.

mku
autor
21. dub 2017

@berenika39 diky. Tam toho aktualniho moc neni, proto jsem se ptala 🙂

berenika39
21. dub 2017

@mku no, když tam napíšeš, úplně všem členům se zobrazí nový příspěvek.....

ivetinka1
21. dub 2017

@mku Já osobně zkušenost nemám, ale kamarádka tam rodila před necelým rokem.
Do poradny tam nechodila. Chtěla tam jen rodit. Když to na ni přišlo, tak tam vyrazila a poslali ji domů, že prý planý poplach. Vrátili se domů a po chvíli jim to nedalo a vraceli se tam a měli co dělat aby to to stihli 🙂.

Celkově spokojená spíš nebyla - spíš "továrna na děti", nepodávali informace, kterých se dožadoval, nikdo nic moc nevysvětloval ohledně novorozeňat, apod.

verculen
21. dub 2017

Ahojda,rodila jsem tam minulý rok.A spokojenost..Do poradny jsem tam nechodila..

saxabara
22. dub 2017

Rodila jsem zde v létě 2015 a velká spokojenost. Sestřičky milé, ochotné... jak se chováte vy k nim, tak ony k vám 😊 Veškeré info říkaly, poradily, pomohly. A to jsem tam byla v červnu, kdy je nával a navíc malují a za mě super. I jídlo bylo v pohodě. Hodně věcí jsem s sebou táhla, dle jejich seznamu, ale dali mi tam úplně vše. Pokud neočekáváte, že jedete na dovolenou do Hiltnu a nebude Vám tam vařit světový kuchař 😂, ale do nemocnice, tak si myslim, že to bylo nadstandardní 😊 Do poradny jsem tam nechodila, tam jsem byla jednou a akce na půl dne.

melis7
29. dub 2017

@mku Rodila jsem tam 3x. Za mě taky vždy velká spokojenost. Podávání informací taky vždy bylo v pořádku. Když jsem se zeptala bylo mi vše sděleno. Do poradny jsem tam chodila. Poprvé, ale to už je pár let zpět, tak to bylo čekání na celé dopoledne. Pak udělaly těhotenskou poradnu každý den, místo dvou, a už to bylo celkem v pohodě. Takže já porodnici v HK rozhodně doporučuju. Všichni byli milý a vstřícní, ale člověk opravdu není v hotelu, ale v nemocnici, takže nějaký řád tam je. Ale pokud to jde, vždy vyjdou vstříc, alespoň u mě to tak bylo.

greese
13. kvě 2017

holky kdy se musi prihlasovat v HK ze tam chcete rodit ? mam sanci kdyz jsem z CR ?

mku
autor
13. kvě 2017

@greese jaky taky nejsem trvalym bydlistem z hradce a rodit tam chci... uz jsem si tam volala a rikali, ze proste staci prijet az zacnu rodit... ze se prihlasuje jenom v praze 😉

greese
13. kvě 2017

@mku dik za info..ja si ale asi taky budu muset zavolat protoze ja budu mit nejspis cisare planovanyho

mku
autor
13. kvě 2017

Tak v tom pripade staci doporuceni od gynekologa a normalne se tam dojde objednat do poradny nekdy po 30tt...

eviicka
13. kvě 2017

@mku rodila jsem na podzim 2016 a hodně toho psala už do zmiňovaného odkazu. Za mě velká spokojenost i když záleží, co člověk čeká - pořád je to velká nemocnice, takže nic pro alternativnejší typy. Jinak podobný dotaz tu byl cca před týdnem (porodnice HK verzus Jičín nebo tak nějak)
V poradně jsem byla jednou a rodily tam běžně holky z jiných měst.
Dostala jsem balík vložek, 5 plenek, k dispozici erar oblečení pro oba, půjčovali pomůcky pro kojení.

greese
13. kvě 2017

@mku dekuji

winter
13. kvě 2017

@greese V posledních týdnech jsem tam byla několikrát na UTZ, dole v suterénu. Objednací doba je orientační, většinou záleží, jak dlouho se dr. zdrží na vizitě, vždy jsem šla na řadu tak 30 minut po době, na kdy jsem byla objednaná.
Rodit budu taky v HK, klasické porody se neregistrují, když jsem byla do UTZ, tak tam také sestřička točí monitory a slyšela jsem, jak se s jednou paní domlouvala na plánovaném císaři, pak přímo volala na porodnici, paní objednala, dala jí lísteček a řekla, ať v tu dobu objednání se dostaví přímo na porodnici. Byla jsem tam ve čtvrtek a objednávala ji na pondělí. Tak myslím, že pokud bys chtěla rodit v HK plánovaným císařem, bylo by nejlepší si v první řadě zavolat na kartotéku gynekologie a oni určitě poradí nebo objednají na vyšetření.

greese
13. kvě 2017

@winter super moc dekuji

melis7
15. kvě 2017

@greese pokud budes rodit cisarem,tak urcite zavolat a objednat se do poradny a oni ti tam vsechno reknou co a jak. Staci i dele nez ve 30t. On te urcite posle tvuj gynekolog. Jinak v Hk vubec nevadi,ze tam bydlistem nepatris, zadna registrace neni.

greese
15. kvě 2017

@melis7 super diky moc

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru