Ahoj, název diskuze říká vše. Zajímá mě, zda máte zkušenosti s nějakými vážnějšími komplikacemi u porodu nebo zdravotního stavu miminka po porodu v Hořovicích a jak to tam zvládli,zda jsou připraveni na vše nebo je lepší volit Motol?
Děkuji
Zalezi o jake komplikace jde. V druhem tehotenstvi jsem byla na inzulinu a Vitek mel po porodu hypoglykemii a zvladli to v pohode. Maji slusnou neonatologickou jednotku.
Kamarádka v Motole pracuje na jiném oddělení a hlásila se do Hořovic, protože tam snad přešel nějaký dobrý doktor z Motola. Nakonec bohužel musela na potrat (resp. vyvolaný porod) kvůli vývojové vadě a to s Hořovicemi byla dost nespokojená. Ale je otázka, jestli lze za této situace být někde spokojená (porod vyvolávaly 4 dny, než se to podařilo :-/)
Ještě někdo zkušenosti, prosím? Jde mi o to, zda zvládnou i komplikovany porod nebo komplikace po porodu,nebo hrozí,ze by mimčo převáželi jinam?
nizka porodni vaha a prekotny porod, 9 dni na neonatologii ( bez problemu) a naprosto dokonala pece.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Zvol to, co máš blíž od domova. Mně se to nakonec vyplatilo. Nic jinýho bych neřešila, když šlo o čas.