Porodnice Havlíčkuv Brod, máte zkušenost?

lulim
5. bře 2018

Ahoj holky, ráda bych získala nějaká aktuální zkušenosti s porodnicí v Brodě. Jak jste byly spokojené s přístupem personálu atd....poskytli Vám nějaký erár pro Vás i mimčo? Moc díky za jakoukoli reakci ;)

biedronka10
5. bře 2018

Ahoj rodila jsem v cervenci. Jo obleceni komplet pro dite, pro rodicku kosile. Obleceni v podstate potrebujes na mimi az do odjezdu. Potrebujes jen plinky. Ukazou koupani, je tam i k dispozici kosmetika. Za me spokojenost, kdybych rodila podruhe pujdu tam znova.

biedronka10
5. bře 2018

Potrebujes svoje na mimi az na odjezd. Smz zda budes vyuzivat erar je na tobe. Pristup pekny. Jen pocotej s tim ze tam je to proste zivejsi. Prubezne cele rano ruzna vysetreni mimine i mamin, pak i k veceru

miccone
5. bře 2018

Taky bych rada rodila v Brodě, slyšela jsem samou chválu. Jsem z jiného okresu, mame to skoro hodinu cesty. Tento týden tam budu volat, doufám, ze odrodim tam.

pajule88
5. bře 2018

@miccone Ahoj, tak potom dej vědět, co ti řekli. Jsem taky z KH a ráda bych v HB rodila. Spousta kamarádek tam rodila a všechny říkaly, že super.

verusak87
5. bře 2018

Rodila jsem před půl rokem a byla jsem moc spokojená. Rodila jsem naprosto přirozeně, bez nástřihu, klystyru, oxytocinu, mačkání břicha, tlačit jsem mohla kdy jsem chtěla. Přesný opak prvního porodu v jiné nemocnici. Rodila jsem v posteli, nenutili mě lézt na kozu, jen to nabídli, stejně jako polohu. S miminkem jsem pak mohla být přítomna veškerému vyšetření, jídlo sice nic moc, ale nosili ho na pokoj a nemusela jsem opouštět dítě. Erar oblečení je, ale dost jeté, tak jsem měla svoji košili a oblečení pro mimi. S miminkem jsem spala v posteli a nikdo nic nevyčítal. Po skončení návštěvních hodin, příbuzné nikdo nevyhazuje. Ani to není samozřejmost. Nemocnici mám vzdálenou 40 km a příště budu rodit jedině tam.

biedronka10
5. bře 2018

Tak ja sama se v Brode narodila, tak jsem chtela aby mala drzela basu 😀

tynka9
5. bře 2018

Rodila jsem v Brodě na konci listopadu. Konec porodu byl komplikovaný, ale všichni byli zlatí. V porodnici jsme byli 8 dni a krom jedné sestřičky opravdu velká spokojenost. Jak někdo zmiňoval jídlo, tak já byla spokojená, např. oproti Jihlavě o třídu lepší. Erar košile jsem využívala, přeci jen se občas stala nehoda (očistky, mléko...) a svých bych musela mít hodně.

petrakrizkova
6. bře 2018

Rodila jsem v Havl.Brode v září,jsem z Kutné Hory. Bylo nám doporučeno volat předem,aby měli místo. Když sem začala krvácet,tak sem tam volala a řekli ať přijedu,že to nic nebude(měla jsem ještě měsíc cas). Ihned ve dveřích mi řekli,že pokud rodím,tak nemají místo. Ale nakonec mě tam nechali a já se přes noc rozrodila . Měli jsme pokoj pro sebe, porodní asistentka super,lékaři taky. Do poslední chvíle jsem rodila na pokoji,jen poslední půl hodina na koze. Jen je to taková továrna na miminka...Mě po dni a půl propustili a přesunuli na dětské,protože neměli místo ale dcera ještě propuštění nebyla schopna. Byla jsem prvorodička. Byla jsem tam nakonec 14 dni. Jak psali,jidlo nic moc ale personál super. Šla bych tam rodit asi znova.

lulim
autor
7. bře 2018

@miccone Taky to máme hodinku cesty, tak pak dej vědět co Ti řekli 🙂

Nechali Vás rodit v poloze která Vám byla v rámci možností nejpříjemnější? Jsem prvorodička a tuhle porodnici jsem si právě vybrala i kvůli možnosti volby polohy...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru