Porodnice Havířov. Kdo tam nedávno rodil?

mmichaella
2. únor 2022

Caute holky,
Kdo nedávno rodil v havirovske porodnici? Napište, jaké to tam bylo, co oddělení sestinedeli? Co tam maji/nemají pro mimca a rodičky (oblečení, vlozky, plenky...). Kdy jste se registrovali apod. Budu ráda za jakékoliv informace. Diky

e_lys88
2. únor 2022

@mmichaella Ahoj, rodila jsem tam v roce 2019, porodnici jsem si důkladně vybírala, hlavně kvůli doktorům a celkové péči, primáře znám osobně, úžasný člověk, teď tam mají spousty skvělých novinek, sleduj je na FB, jinak jsem se tam ani neregistrovala, prostě jsem volala, po cestě, když už jsem rodila, že k nim jedu...vložky, pleny musíš mít svoje, oblečení dávají i tak jsem měla svoje, ideálně si zaplať nadstandart, nebo trvej na tom, aby jsi měla pokoj pro sebe, já uvítala větší soukromí prostě. Rodila tam i moje kamarádka, loni v září, první miminko rodila ve Švýcarsku a moc si porod do vany a přístup celkově v Havířovské porodnici, pochvalovala. Myslím, že je to určitě jedna s nejlepších porodnic v ČR. Já to měla přes hodinu cesty, i tak jsem ráda, že jsem se pro ní rozhodla.

mmichaella
autor
2. únor 2022

@e_lys88 parada, moc dekuji za informace. Ja je právě na fb sleduji, jen bych ráda slyšela názory i "zvenci".

asutak
2. únor 2022

Rodila jsem loni v červnu sice CR, ale následná péče super. Strašně milý a ochotný personál jak z dětského tak gynekologické oddělení. Byla sem na nadstandardu kvůli klidu a klimatizaci. Dokud sem se o sebe nepostarala, vše bylo zajištěno, jak pleny tak vložky, pak už ze své zásoby. Hlásila jsem se až na příjmu, když jsem měla porodní bolesti, takže nic dopředu.

marcicek84
3. únor 2022

To by me zajimalo od kdy se tam tak zlepsili,kdyz to donedavna byla nejhorsi nemocnice v cele CR.

e_lys88
8. únor 2022

@marcicek84 Nemocnice možná, ale porodnice, určitě ne😉. Sama jsem na péči, hodně náročná, vybírám si doktory a nemocnice, neváhám jet třeba i přes 120km. Netvrdím, že všechna oddělení, jsou v té Havířovské, perfektní, ale co se týče porodu a celkové gynekologie, tak ano👍👍👍.

marcicek84
8. únor 2022

@e_lys88 odsud tam nikdo rodit nechce,vetsinou se jezdi hlavne do Ostravy,Frydku a to v tom Havirove ti lidi bydli....pro me to je nejblizsi porodnice a nevybrala jsem si ji ani jednou...

e_lys88
10. únor 2022

@marcicek84 Jasně, každý má jiný názor😉, mám dvě kamarádky, taky z Havířova a ty, tam třeba rodily...zase podle mých zdrojů, patří Havířov, s Karvinou a pak, až s dalekým Krnovem k nejlepším😉.

marcicek84
10. únor 2022

@e_lys88 asi to vidim jinak...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru