Ahoj maminky ♥️ Podělila by se se mnou prosím nějaká maminka o zkušenostech, které měla v Plzeňské porodnici ve fakultce? ☺️ Budu rodit v květnu, jsem strašně háklivá na nepříjemný sestry a doktory po všech špatných zkušenostech 🤣 Bylo mi řečeno od všech mých kamarádek, které tam rodily, včetně mojí maminy, že tam jsou zlatí... Já budu sice rodit pod protekcí ředitele, ale i tak bych ráds slyšela vaše zkušenosti ☺️ Děkuju! ♥️🌹
Rodila jsem tam před rokem a moc ráda vzpomínám. Na porodním naprosto skvělé. Ale pravda personál jsme tam moc u sebe neměli, porod byl rychlý a bez komplikací. PA byla milá a doktor také (byl to ten dr Denis co byl v malých láskách, jestli jsi koukala). Na šestinedělí tak normál. Nikdo na mě nebyl nepříjemný, ale mám trochu výhrady k podpoře kojení. Při sebemenším problému dají kojící kloboučky a čau. To asi jediné mi vadilo. Jinak se mi ani nechtělo domů 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@anniej ahoj, já mám dobré zkušenosti (i bez protekce), personál na porodním oddělení byl v pohodě, někdo více, někdo méně milý, rozhodně nebyl nikdo vyloženě nepříjemný. Důležité pro mě bylo, aby plnili moje porodní přání, což dodrželi, takže v pohodě. Akorát tam byla jedna trochu nepříjemná neonatoložka, ale s tou jsem se viděla pár minut, takže to šlo přežít.