Tak už to máme za pár. Čeká nás porod v děčínské porodnici a musím říct, že pocity odsud mám zatím jen dobré a důvěru v personál mám. Přesto by mě zajímaly vaše zkušenosti z posledních let. Našla jsem pouze recenze staršího data.
Děkuji za všechny příspěvky 🙂
Rodila jsem tam dvakrát, poprve v roce 2009 a podruhé v roce 2014 a pokaždé super, nemela jsem jedinou výtku, ted jsem ve 14tt a rodit budu urcite opet v Děčíně.
@janavincalkova Já teprve v 8., tak pak dejte prosím vědět :D V roce 2015 byla gynda fakt úžasná, ale novorozenecké se potýkalo s nedostatkem personálu, nedlouho po mém porodu ho i dočasně zavřeli, a bylo to prostě znát. Sestry byly protivné, doktor unavený a vše šmahem bez vysvětlení, žádné rady ohledně kojení, žádné vysvětlování, přístup vážně na prd... Novorozenecké v UL je prý mnohem lepší... Ale že by se mi chtělo úplně s porodníma bolestma harcovat do Ústí...
Dobře dam vědět 🙂 verim ze to bude dobré, do Ústí se mi prave taky nechce
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Tak po více než dvou letech... Tenkrát gynekologie špičková, novorozenecké docela blbé... Víte někdo, jak se to změnilo??? Čekáme druhé a přemýšlím, zda Děčín, nebo Ústí.