ahoj holky, je tu někdo, kdo rodil nějak v posledni dobe v nemocnici v ČL? ja tam rodila pred 13ti lety a mezitím snad probehla rekonstrukce, tak jsem zvědavá jake mate zkušenosti, co personal atd?
Kdy máš termín? Já tam budu rodit v Dubnu tak pak mohu dát info. 😊 Jsem Českolipská a na porodnici v Lípě jsem slyšela jen samou chvalu.😊
@plexuska jee tak to jsem zvědavá, me se libi ty mlade pani doktorky, je to jak kdybych kecala s kamaradkou, tak doufam, ze nejaka takova duse bude u meho porodu 😊
@pupinda to je super, ja az v červenci... more casu, tenkrat jsem tam rodila i presto ze jsem nebyla spádová a ted uz bydlim bliz, tak to mam vicemene jasny. jen to nějak vic resim nez v te davne historii 😁😁
@holkaokomodra tak to máš cas, to můžu dát vědět.. 😊 odkud jsi?
@pupinda z Maxova 😉
@holkaokomodra jojo taky hezký zapadákov.. co? 😊 Jsem ze Svoru.. tak to je Lípa jediná volba no, pak leda Liberec a tam bych teda rodit nechtěla. Co jsem slyšela. Sestřenka v Lípě rodila teď v Lednu v Pondělí porodila ve Čtvrtek šli domů. Ptala jsem se zda jsou tam hodný a říkala že jo, že i sestřičky super. Tak jsem zvedava.. 😊
@pupinda no tak to je fakt za humny 😉 hele zapadakov jo, ale nam to vyhovuje, kdyby bylo na me presunu nas dum na samotu úplně 😁 diky za recenzi, nebudu vymýšlet blbiny a pujdu tam kde jsem nejbliz 😊 stejne screeningy a vsechno resim v lipe...
@holkaokomodra no jasný. 😊 A můžu se zeptat, když jsi z Maxova kam chodíš ke gynekologovi? Pokud do Cvikova k panu Pitonakovi tak je to zároveň i porodník v Lípě, a tady od nás ze Svoru, primář pan Volek. Oba znám a myslím že snad budem spokojeny😊😊
@pupinda ja jezdim k panu Kadlecovi do Lípy, je uplne super a jinak oba pany doktory znam taky. Pan primář me hodne uklidnil na zacatku tehu pri krvácení, mam za sebou x potratu, takze jsem jela smirena s nejhorším a nakonec to byl jen hematom. pan doktor je takovej svéráz, ale me to bavi ja mam takovy lidi ráda, ze zadni kapsy mu couhali camelky a pri vysetrovani mi najednou povídá jezis rousku pardon. 😁 no a k panu Pitonakovi nechodim, protoze nasi kluci jsou kamaradi a obcas se teda se vsemi Pitonaky vidime i za jinym okolností a na to uz jsem trochu moc stydliva 😁 ale jako poradi, pomůže vždycky, v cele jejich rodine mame velkou oporu, kdyz resime nejake ty neduhy, jsou zlatý
@pupinda a pan primar je ze Svoru no vida... prima soused 😁 ten me fakt baví
@holkaokomodra ahaaa, no tak to jsem nevedela že se znáte až tak. 😊 Vidíš to a já ti tady dávám takové info a ty toho víš víc jak já. 😂🤦
@pupinda no náhodou pana Volka znas vic ty, s tim bych zasla i na pivo 😁😁 ale vlastne si me uklidnila, protoze jsem si díky tobe vzpomnela na ty fajn doktory co tam mame. jen tam mam i horsi zkusenosti, tak se mozna bojim koho vychytam, kdyby neco...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já před dvěma roky a v pohodě. Všude narazíš na nějakýho blba... A ano je to tam celé nové a je tam víc nadstandardních pokojů.