Prosím o zkušenosti z této porodnice. Byly jste spokojené? Co se Vám líbilo/nelíbilo.....díky.
Ahojky, ja rodila v kvetnu 2009 a byla moc spokojena-v mem fotoblogu si muzes precist o porodu 😉 Jeste reknu holkam co tu rodily at sem zajdou 😉
Ahojík.....já v dubnu 2009 a spokojenost....
měla jsem pak nadstandartní pokoj,byla jsem s miminkem sama a v klidu a paráda.....
ptej se,jestli tě zajímá něco konkrétního 😉
Ahoj Žanet, já jsem v ČL rodila září 2007 a naprostá spokojenost co se týče rizikového oddělení i novorozeneckého..porod jsem měla těžký, ale přístup doktorek i porodních asistentek byl skvělý, péče potom taky. Nedávno tu rodila i známá a byla spokojená.
Přemýšlela jsem se ještě o Liberci a nakonec nelituju a jsem ráda, že to bylo tady.
Ja taky uvazovala treba o boleslavi,ale potom co sem v CL skoncila 3x na pohotovosti kvuli krvaceni a poznala vsechny doktory (a ze byli super a skvelej pristup), tak sem nevahala a jsem rada, priste jdu znova tam 😉
žanet, tak já byla taky spokojená 🙂
@zanet2009 Ahojky, tak já rodila v lípě v březnu 2010 a byla jsem spokojená. Průběh porodu si můžeš přečíst u mě ve fotoblogu. Jinak pokud jde o šestinedělí tak také dobrý, ze začátku jsem byla dost vyjukaná, vychrlili na mě všechno moc rychle, ale zase jsem se potom mohla 3x zeptat 😀 Byla jsem na nadstandartu a mohu jen doporučit, sprcha pro dvě holky je akorát tak dost a za ty prachy to stojí. I pokud jde o návštěvy. Jinak se opravdu snaží, abys odešla rozkojená. Kdybys měla jakékoli dotazy, klidně mi písni IP. Papa
ahoj ja rodila v září 2008 a byla jsem též spokojená 😀 ted v prosinci mam termín aurčo půjdu znovu sem 🙂 😉 😉
Chtěla bych obnovit diskuzi.
Nevíte jak to teď bude s porodnicí? Bude fungovat normálně?
@zanet2009 Ona je ta situace neprehledna ted vsude. Me ceka druhy porod na zacatku dubna, jsem z Jablonce. I tam hrozi zavreni porodnice, vypoved podala cela gyn.por. a pediatrie krome primaru,a jako porodnici, ktera by castecne prebirala peci, uvadeji krome LBC, Boleslavi, Jilemnice i Ceskou Lipu. No a pak jsem si precetla v novinach, ze v Lipe hrozi uzavreni. Sice ani jeden Dr. z gyndy vypoved nepodal, ale cele ARO a bez nich to delat nejde, i kdyz pominu epiduraly, je potreba ARO na cisare. Takze skutecne jdou zvesti, ze zavreni hrozi, ale kdo vi, jak to bude.
No tak to nevim, ale je to od doktoru teda blby! Kdyby daly vypoved sestry, bylo by to horsi pro oddeleni, ale tem nikdo neprida ze? a jiny a jiny profese!!!
Tak ve čtvrtek jsem byla v Lípě na prvním monitoru a vypadá to tam normálně a teď ve čtvrtek jdu znova a doufám, že fungovat to bude stejně. Nikdo o uzavření nemluvil, můj dr. mě taky uklidnil,že neslyšel,že by porodnice v Lípě končila, tak jsem klidná. 😉
ahoj Holky jsem z Lípy a budu tu i rodit jen bych se zeptala jak to z návštěvama jestli smí na pokoj a jak s plínkama a vším na mimi já už vše zapoměla díky za info 🙂 🙂
@krpeska ahojky, na normalnim pokoji jsou navstevy od 15-17h, deti tam smi az od 6let. Na nadstandartu muzou navstevy kdykoliv 😉 Jina, kdyz mi nekdo prisel mimo navstevni hodinu, sla jsem na chodbu za nimi i s miminkem-dokonce ti na nej pujci takovej vozik🙂 Na mimco obleceni maji, svoje mit nesmis, takze si ho nech dovez az vas pusti domu, plinek dostanes jen par, asi 5ks a pak uz svoje, taktez ubrousky, jinak krem na zadecek tam maji i na telo, teplomer a myci gel taky.Ty si vem urco svoje vlozky atd. Ty jejich ti poskytnou jen pocas porodu🙂
tak to je super to tenkrát nebylo my možná budem muset na císaře no holčička bude pěkně rozmazlená princezna po těch zbojnících co jsou doma tak uvidíme 😉 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nikdo v poslední době tady nerodil? 😕 😕 😕