Holky zvažuji porodnici v Čáslavi tak by mě zajímaly zkušenosti z roku 2018/19 starší ne 🙂
Děkuji za pomoc a krásný den Jana :mavam:
@veronika8808 personal? Kdyby záleželo jen na něm, tak pro mě bude Caslav jasná a jediná volba! Minuly týden jsem tam byla hospotalizovana, svagrova tam před 8 týdny rodila a nikde jinde jsme nezažily tak milý a příjemný personal jako tam. Od uklizecky po primáře proste jednicky!
@terezp1 S personálem "na facku" jsem se setkala jak v Kolíně tak i v Čáslavi.Ale to je zkušenost půl roku stará.V Čáslavi ted cca před dvěma měsíci rodila známá a též si to chvalila . Další si zase chválili Kolín.Tezko rict no.Takze se též rozhoduji.
@terezp1 Děkuji moc za odpověď jsem ráda, že jsi byla spokojená a i švagrová.
@veronika8808 Já v Kolíně rozhodně ne já se rozhoduji jen mezi Hořovicemi a Čáslaví a to jen z důvodu vzdálenosti.
Ahoj. Byla jsem spokojená 🙂, ale každá máme jiné nároky. Co vyhovuje jedné, vadí druhé. Zkus trochu specifikovat svoje priority a co konkrétně tě zajímá. Do porodu jsem nikdy nebyla v nemocnici a celkově se doktorům snažím spíš vyhýbat, bála jsem se nemocničního prostředí a musím říct, že mě to v Čáslavi jen a jen mile překvapilo. Prostředí hezké, čisté, všichni vstřícní a milí (až na jedno sestru z šestinedělí), domu mě pustili po dvou dnech (sami od sebe), takže super. Pokud toužíš po nějakém extra přirozeném porodu při svíčkách a s aroma lampou, tak asi jinam 😀. Mojí prioritou hlavně bylo, aby na mě všichni bylo milí, protože jedině tak jsem byla uvolněná a v pohodě. Psychika je podle mě nejdůležitější pro hladký průběh a je důležité cítit se dobře. Doktor měl smysl pro humor a uměl mě uklidnit. To mi hodně pomáhalo. Ano, třeba s kojením moc nepomohli, ale ani neprudili s vážením před a po kojení, které je podle mě k ničemu. Tohle mi zrovna nevadilo, rozkojila jsem se doma, byla jsem hlavně ráda, že nás tam nedrží jako v jiných porodnicích.
@skarol díky moc tak to jsme na tom stejne jde mi hlavně o lidský přístup a to je nejdůležitější a zbytek už zvládnu, moc jsi mě uklidnila, chtěla bych se tam jet i podívat a ještě jednou moc děkuji za odpověď
@janina_black nevim, jak to mas daleko, ale Nymburk je super.
@fifina86 díky moc za typ není taky tak daleko, ale reference nic moc, co jsem četla ale i tak dík
@janina_black a kde si brala ty reference? Ja ze sve vicenasobne zkusenosti, zkusenosti okoli a i referenci v lokalni skupine muzu jen doporucit ;)
@fifina86 na internetu a i od holek z práce a i co jsem bydlela v Milovicích, ale ještě na to juknu díky
@janina_black jestli mas FB pridej se do skupiny Maminky z Nymburka, Podebrad a okoli ;)
@fifina86 dobře mám a díky 😉
V Čáslavi jsem rodila jsou tam hodně milí ,hodný jak na vás tak i na mimčo jinou porodnici bych si už nikdy nevybrala ❤️Fakt super 😊😊
@ivetkaburesova děkuji moc za odpověď, taky pro mě vede, ještě se tam pojedu podívat a rozhodnu se zatím mám čas, krásný den ❤️
Já rodilá v Kolíně 3x a nikdy více.Pristup personálu příšerný( snad jen na novorozeneckem sestřičky v pohodě).V Čáslavi jsem byla se žlučníkem a super i uklízečky moc hodné.😄
@kattka009 Díky moc za info Kolín jsem slyšela, ze hodně zlé tak tam určitě ne , díky
@ivetkaburesova Já jsem si nakonec též vybrala Čáslav.Rodila jsem 25.11.2019 císařem. Všechen personál úžasný.Nejvic uzasny pro mě bylo to,že první dceru jsem rodila císařem v Kutné Hoře pred 11 lety a PA ktera se tehdy o me po císaři starala se teď o mě starala v Čáslavi 😀
@veronika8808 Super díky moc za info, já mám termín 18.2.2020, tak už se to blíží, tak jsem zvědav, krásný den 😉
@janina_black Tak držím palečky ať vše dobře dopadne 😊 Říkám,fakt super.Diky sestřičkam jsem se krásně rozkojila.Veskery personál včetně uklízeček příjemný a ochotný. Akorát teda jídlo nic moc ale dá se to přežít 😀
Děkuji moc za info už to ze mě trošku opadá, krásnou neděli 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj.Taky by mě zajímalo...Právě se rozhoduji mezi Čáslavi a Kolinem. Co jsem tak z okolí zaslechla tak někdo si chválí Čáslav, někdo Kolin.Hlavne si myslím,že asi taky záleží na tom,na jaký personál člověk zrovna narazí 🤔