Ahoj, v červenci mě čeká druhý porod a chystám se stejně jako v říjnu 2012 do Bohunic. Zkušenosti tam mám s prvním porodem výborné. Spíš mě zajímá co se tam od té doby změnilo. Slyšela jsem, že jsou už na všech boxech wc a sprchy, tak se chci jen zeptat zda je to pravda. A co jste ted vše potřebovali (vložky, oblečení, toaleták atd). Děkuji za každou odpověď.
@bajana Děkuji, takže věci budu potřebovat stejné jako poprvé s malou. No projížděla jsem diskuze,ale nic moc čerstvého jsem nenašla, proto jsem založila novou
@zirafamonca88 jasné, myslela som v skupinách v časti pôrodnice...tam sú aj maminky s čerstvými skúsenosťami, staci sa pridať...tu to totiž môže zapadnúť
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@zirafamonca88 skús napísať dotaz do skupiny Porodnice Brno Bohunice
Áno, na všetkých boxoch sú WC a sprcha. Treba samozrejme všetky hyg. potreby pre teba aj dieťa vrátane prebalovacich podložiek, plienok (jednorazové a pár látkových), vložiek, vlhčených obrúskov, toaletaku. Oblečenie pre seba a mimi netreba, bola som spokojná s erárom. Aj zavinovačku poskytli. Rodila som v srpnu'14