Porodní asistentka v Brně a okolí, máte zkušenost?

malinka2
15. led 2016

Milé maminky, hledám brněnskou nebo okolobrněnskou porodní asistenku, se kterou bych si padla do noty. Čekám druhátko v polovině roku, první porod byl sekcí pro polohu KP před dvěma a půl lety a tentokrát bych si přála udělat vše pro to, aby se miminko narodilo přirozeně. Jaké máte s PA zkušenosti? Doporučíte někoho? Předem moc díky za Vaše názory 😉

katyxq
15. led 2016

Já a taky @latkovkybrno a @lauramyn jsme měly u porodu Laďku Ryšavou - doprovází hlavně do Vyškova, tam může být místo jejich PA, má s nimi smlouvu. Co vím, tak asistuje i u porodů po sekci. K Laďce jsem chodila i na těhotenské poradny (a omezila ty na gynekologii), můžu jen doporučit. Kdybych chtěla víc info, tak mám v blogu článek o těhotenství s druhátkem a o porodu Matouše.

malinka2
autor
21. led 2016

Moc díky za odpověď, právě někoho, kdo má zkušenost s rozením po sekci, hedám nejvíc. Mám naštěstí skvělou gynekoložku a ráda bych to kombinovala, případně u PA absolvovala nějaký přípravný sedánek. Ještě jednou děkuju! A jdu na ten článek 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru