Prosím vás rodila jste některá nedávno ve Zlínské nemocnici? Jaké máte zkušenosti, byla jste tam spokojená? Nebo kamarádka co rodila na Vsetíně mi tvrdí, že slyšela, že ve Zlíně to berou jako na běžícím pásu a ta starostlivost o jednotlivé maminky není až taková, že na Vsetíně je ta starostlivost víc individuální.
Děkuji za každý názor
Ahojky, rodit jsem jeste nerodila, ale ve zlinske porodnici jsem ted 3dny lezela a vsichni tam byli zlati..
@ronikaaaa rodila jsem tam před 5 a 3 roky, tak moje zkušenost už není moc relevantní. ale na zjišťování spokojenosti v porodnicích doporučuji udělat si nejdřív představu, co očekáváš a pak se ptát na konkrétní věci. Pro někoho je důležitější usměvavá PA, pro někoho, že PA respektuje porodní plán, i když s kyselým ksichtem 🙂 Někdo chce přirozený porod, někdo epidural, nebo císaře na přání. Např. kamarádka si stěžovala, že jí ve Zlíně nedali pro dítě UM, když ze začátku neměla mléko. Já byla naopak ráda, že malé nikdo UM nenutil a naopak mně utvrzovali v tom, že je přirozené, že v prvních dnech se mléko netvoří a nevadí, když dítě trochu zhubne.
Mrkni do skupinky v prvnim odkazu.Hodne se to tam pry zlepsilo a maminky, co v posledni dobe rodily, byly moc spokojene.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@ronikaaaa Ahoj. Zkušenosti a pomoc najdeš jistě i v této skupině
https://www.modrykonik.cz/group/6594/detail/
Hezký den.