Dobrý den,
chtěla bych se zeptat,jak probíhá v době covidové porod v porodnici Podolí...Nerodila jste tam teď nějaká v poslední době?
Předem děkuji;)
Já jsem tam rodila před 14 dny, co vás zajímá?
@draceka Pokud je to plánované (vyvolávání, císař), tak ano, udělají ti předem test. Ale pokud prijedes s kontrakcema nebo prasklou vodou tak ne. Můžeš podepsat revers a jít hned, ale já jsem chtěla, aby udělali malýmu všechny vysetreni, abych to pak nemusela někde honit, takže jsme šli takhle.
@lula86 Já jsem měla nadstandart, takže na pokoji jsem roušku neměla, jenom když někdo přišel, tak jsem si ji vzala. Ale taky se stalo, ze jsem ji zrovna neměla, když přišla nějaká sestra, tak jsem držela odstup a nikdo mi nic neřekl.
Pokud je to plánována hospitalizace, tak musí byt test.
@kacca83 Dobrý večer, měla bych jeste jeden dotaz.Nebyla jste náhodou před porodem na tom testu na covid v Podoli ?já byla včera brzy ráno a pořád jeste nemam výsledky a to mám zítra indukci.Nevite náhodou, za jak dlouho jsou výsledky?předem děkuji za odpověď a přeji vám krásné svátky;)
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@draceka 📌 připojuji se, měla bych tam rodit tak mě to zajímá.