Ahojky, nerodila jste některá z Vás teď v Apolináři. Zajímalo by mě, jak to tam probíhá, hlavně zda-li jsou nutností roušky při porodu na pokojích apod. Díky
@vendes děkuju
@ivuska1986 asi to bude nutnost všude. Já jdu rodit do Motola a musí je mít maminky nonstop.
Moje sestřička na gyn, co dělá i v porodnici v Nymburce mi říkala, že taky je maminky mají při porodu. Myslím, že se tomu nevyhneme.
Je logicky, ze s rouškou. Prece nechces nakazit personal, nebo dite. Vzdyt by nemel ty ostatni kdo odrodit
@makronka222 s personalom ok, jasne ale dieta?? A akoze doma budes tiez nosit rusku?:D
Myslím, že oficiálně řeknou všechny porodnice, že s rouškou. Doufám, že v realitě, když uvidí, že ženská modrá, protože s ní nemůže dýchat, tak snad zvítězí zdravý rozum.
Rodit s rouškou je dost nelogické, určitě proti všem medicinskym doporučením ohledně porodu. Rouška v tomto případě stejně nikoho neochrani. Personál má být chráněn respiratory, pokud nemocnice nedokáže toto zajistit, nemůže přece zodpovědnost přenášet na rodici ženy.
kamarádka nedávno rodila, co psala, tak pokud to šlo, tak roušku měla, ale stejně - potřebovala napít, pak klesaly ozvy, nemohla to udýchat, na šestinedělí na noc roušku taky nemají, že... podle mě jen akorát zbytečně stresují maminky další blbostí navíc... bez tatínka a ještě s rouškou, to musel vymýšlet leda chlap... sama bych takový porod těžko dávala
(ps. jsem zdravotník, rozhodnutí vlády až na malé výjimky respektuji, ochrana zdravotníků je nezbytná, ale toto jde dle mého názoru mimo zdravý rozum)
Už vidím Prymulu s Vojtěchem, jak rodí s rouškou a úsměvem na rtech (pod rouškou samozřejmě).
@tynka9 take jsem zdravotnik, i jsem o tom mluvila s mym doktorem a mam stejny nazor (i on)
Roušku u porodu?Svět se asi zbláznil. Sotva se u toho lapá po dechu a ještě přes hadr? Podobný nápad,jako rouškybpro mimina. To už naštěstí zrušili.
Holky díky za informace. No, bude to zajímavý zážitek
@makronka222 no ty vole
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@ivuska1986 Koukněte se na DVTV z 27.3., je tam rozhovor s Pařízkem a PA z Apolináře. Podle toho rozhovoru roušku nutí na porod i pokojích.