Porod Neratovice nebo Bulovka. Co doporučíte prvorodičce?

petra1712
26. lis 2019

Dobrý den,
ráda bych se zeptala na Vaše zkušenosti/názory s Bulovkou a Neratovicemi, jsem prvorodička a ráda bych manžela u porodu. Děkuji za názory.

makronka222
26. lis 2019

Neratovice pokud to nebude driv jak 36tt. Bulovku vubec, nesla bych. Za me Apolinar, Podoli, Motol
Doprovod u porodu na sale prece mas vsude

journals
26. lis 2019

@makronka222 ja bych uz asi naopak nesla do Neratovic, jestli budu nekdy znovu rodit, budu vybirat mezi Melnikem a Bulovkou

astyna88
26. lis 2019

Zalezi na vice faktorech - me se libilo u Apolinare, ale uz mene ten frmol na porodnich boxech. Volila jsem i dojezdovou vzdalenost, kdo te kam bude vozit,mnozstvi porodu za rok. Apolinar,Podoli super pro rizikove pacientky, ale ja rikala pa Samkova,oni mic nevi,jak probiha prirozeny porod.

Ja kdysi odsoudila Bulovku. Nema takove jmeno, min porodu, a ted jsem tam zapsana. Stacil screening,uzv a pokec s holkama,ktere tam rodily. A mame to 10min od domu.....

astyna88
26. lis 2019

U Apolinare te pusti az na box,je tam nejaka skryta mistnost,kde muze byt s tebou. 😀 hekarna hrozna

lukasnevim90
1. pro 2019

My rodily na Bulovce a nemůžu říct špatně slovo. Přítel semnou byl celý porod, mohl byt na pokoji a byt mi oporou. K tomu porodní asistentky byli úžasné, ochotné a vše vysvětlovaly během porodu - porod trval 26 hodin... Nevím, každý to má asi jinak, ale bulovku bych doporučila.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru