Porod na Bulovce. Zkušenosti?

nika110818
6. pro 2020

Ahoj, mohla bych poprosit nejake maminky se zkusenosti s porodem na Bulovce i info? Jsou pri porodu jen porodni boxy nebo samostatne porodni pokoje? Byly jste spokojene s peci a pristupem lekaru? Pripadne rodili jste v CPA? Predem dekuji.

merope
6. pro 2020

Já tam rodila, ale císařem. Riziková poradna víceméně v pohodě (jen je potřeba se pořádně oblíct, kdyby venku byla zima - čekárna je hned u dveří a je tam šílená zima), 5. patro gynekologie (rizikové) pohodička a super - byla jsem tam hospitalizovaná 2x, podruhé to už skončilo porodem. Sranda na sále a pohodička. JIP taky v pohodě. Oddělení po JIP tragické, ale tam se dostaneš jen kdybys měla drobka na neonatologii (která mi tam taky přišla super). Gynekologie na Bulovce doktoři fajn, ale šílené, šílené čekání (typicky i několik hodin) - tam jsem chodila pak na převazy jizvy.

Klasický porod by měl být víceméně v pohodě, pouze tam nemají vany, kdybys chtěla porod do vody, ten není možný. Rozhodně primář se snaží, aby to tam opravdu fungovalo co nejlépe.

Celkově bych příště bez problémů volila opět Bulovku.

nika110818
autor
6. pro 2020

@merope moc dekuji.

tensorflow
6. pro 2020

Měla jsem samostatny porodni pokoj, ale nevim jestli to je normalni - ja porodila hned pri prvni kontrole toho, jak jsem otevrena. S peci a pristupem lekaru i sestricek jsem byla moc spokojena. Jestli budu jeste nekdy rodit, tak urcite na Bulovce.

sudylichozrout
6. pro 2020

@nika110818 Mam vytecnou zkusenost. Rodila jsem tam trikrat a nemenila bych. Vse ok. Az na jidlo tedy, ale to je drobnost.

nebetka
6. pro 2020

Bulovka se mi teď zdá, jako nejlepší volba z pražských porodnicí. Primář je moc sympatický a schopný dělat změny v našem kostnatém porodnictví. Osobní zkušenost nemám, soudím tak dle různých pořadů, rozhovorů a seriálů Dělníci života.

merope
7. pro 2020

@sudylichozrout S jídlem jsem zjistila, že (2019) tam jsou dva "šéfkuchaři" střídající se po týdnu - ten jeden je skvělý a ten druhý nic moc. A můžu vcelku potvrdit, některé týdny jídlo výborné a jiné takové řekněme průměrné, když čtu, co je různě jinde. Co je ale fajn je, že pro kojící je zvláštní dieta a vcelku to tak nějak šlo.

merope
7. pro 2020

Jo, celkově jsem tam strávila skoro 4 týdny, ale jenom 14 dní z toho v kuse. Nejdřív jsem tam byla středa-pondělí, potom pondělí-pondělí (14 dní) a potom pondělí-pondělí (týden, na neonatologii s drobkem).

astyna88
7. pro 2020

Hekarny už nejsou, jsou samostatné boxy se sprchou a WC, rodila jsem tam v květnu, paráda, jídlo dobře a bylo toho dost. Přístup super, žádné vážení po kojeni.

astyna88
7. pro 2020

@nebetka

Pokud někdo chce rodit dvojčata přirozeně nebo koncem pánevnim jedno dítě, volí Bulovku, rodičky pak spadají pod Zikana, je super, že to ženám tam umožní.

crutela
7. pro 2020

Rodila jsem v roce 2018 a to v samostatném porodním pokoji.
Pokoje poporodní po 3, ale dá se připlatit za nadstandardní pokoj (pokud je volný).
Pro miminko tak bylo vše a pro nás matky vložky.
Jidlo naprostá katastrofa. Dala bych 8/10

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru