Porod na Bulovce. Máte zkušenosti?

peginka1999
16. črc 2020

Ahojky holky prosím má některá zkušenosti z porodnici na Bulovce? Mám obavy tak se radši ptám mám rodit na Bulovce máte některá zkušenost se sestrami ,doktory ,přístupem atd?

sudylichozrout
16. črc 2020

@peginka1999 Nejlepsi porodnice v Praze. Rodila jsem 3x, z toho 2x na Bulovce a jednou v aute s naslednym odvozem RZ na Bulovku. Spickove zarizeni s krasne zrekonstruovanymi porodnimi boxy, bezva lekari i PA. Rodit muzes v poloze, ktera ti bude prijemna, PA nabizeji i mice, pracuje se s gravitaci. Sestinedeli take uplne paradni, uci tam kojit, koupat, sestricky jsou moc mile. K dispozici jsou poporodni vlozky, plenky pro mimi, obleceni pro mimi, nocni kosile, podlozky, tamponky. Jedine, co budes potrebovat sveho je poporodni spodni pradlo a vlhcene ubrousky. Jen bacha na kuchyn a ceskou sanitarku (jinak jsou tam Ukrajinky). Jidlo je Aramark, takze sileny humus a sanitarka je peknej metr.

peginka1999
autor
16. črc 2020

@sudylichozrout paní to jsem ani nečekala tak super doufám že vše bude ok dekuju

mari2
17. črc 2020

@peginka1999 Také se tam teprve chystám rodit, tak doufám, ze budu mit stejne pozitivni zkusenost. Kazdopadne - je tu skupina Porodnice na Bulovce, zkuste se pridat, je tam toho vice.

peginka1999
autor
17. črc 2020

@mari2 opravdu? Tak já to zkusím díky

janedv
17. črc 2020

@peginka1999 k @sudylichozrout neni co dodat, ta sanitarka je spatne. Pozor taky na mlade zenske doktorky na prijmu (porodni sal)- nektere jsou hloupe, nektere jenom arogantni. Ale primar, dr Mikyskova a mnohe dalsi jsou skvele. PA a sestry taky. Doporucuji jednoluzkovy nadstandard. Jinak normal pokoje jsou dva trojluzaky spojene koupelnou, takze 1 koupelna na 6 matek. Jinak fakt dobry. Jeste sestra na rizikove poradne je krava, ale kdyz si to pohlidas,vse ok.

cekypetra
17. črc 2020

@peginka1999 ja mam bohuzel velmi velmi spatnou zkusenost. Rodila jsem v dubnu 2017 a naprosta hruza. Byla jsem prvorodicka, mela jsem gestacni diabetes, porod vyvolavali pred terminem, vyvolavali vsemozne celkem 3 dny, nakonec kvuli zaneseni infekce to byl akutni cisar...pristup i pece od A do Z (az na par vyjimek) opravdu desiva (nektere zanedbane zdrav. ukony jak u me, tak i u syna)...zkusenost opravdu spatna, dlouho jsem se z toho dostavala psychicky. Druhy porod byl planovany cisar pred 11 mesici U Apolinare a to bylo neco uplne jineho. Pokud bych mela rodit potreti, urcite zase Apolinar. Na Bulovce se u me bohuzel seslo vice nepriznivych faktoru najednou, ale i pres to, ze spoustu z nich dokazu pochopit a rict, holt jsem v urcitych vecech mela smulu, tak tam ale byly veci (v peci), ktere proste odpustit nelze a proto ja za sebe Bulovku nedoporucuji.

peginka1999
autor
18. črc 2020

@janedv a jak na takový lidi mam reagovat bojím se že je seřvu a bude to ještě horší co myslíte

janedv
18. črc 2020

@peginka1999 servat nejde, to by bylo horsi. U te sestry na rizikove poradne je potreba si hlidat terminy, je nedusledna, napise neco jineho do prukazky, neco jineho sobe do sesitu a pak te necha cekat treba 2 hodiny. takze ohlidat pri objednavani a kdyz by te nebrala, zaklepat a ozvat se.
U tech doktorek je to horsi, ale obvykle je proste nepotrebujes. Ja mela 2 komplikovana tehotenstvi, takze jsem tam byla casto. Za normalnich okolnosti je tolik nepotrebujes. A ze jsou to kravy je dobre vedet, aby te jejich pristup nerozhodil. Kdyz vis, ze je to krava a chova se tak, tak si to proste neberes osobne a jdes. Nic moc jineho delat nejde. Rekla bych, ze vsude je to podobne, vsude jsou lide, nekdyaji dobry den, nekdy ne...

mari2
18. črc 2020

@peginka1999 jste v tz skupině Bulovka? Teď tam psala paní, že měli tak plno, že musela jinam :(. Prý zrušili limit na počet registrací na den.

peginka1999
autor
18. črc 2020

@mari2 já to právě nemůžu nikde najít

mari2
18. črc 2020

@peginka1999 jmenuje se to Porodnice Praha 8 - Na Bulovce

astyna88
18. črc 2020

Ona ještě nemá takovou reklamu jak Podolí,Apolinář apod rodila jsem tam v květnu 😁 skvělé od příjmu, po uklízečku. Konečně porodnice,kde nebusi na dveře jak hluchý do vrat....mě tam teda mělo chutnalo, ale co jsem slyšela třeba ost holky, tak já se kolikrát ani sestrám nedivím,že jsou nevrle...ono to často funguje na principu,jak dáváš,tak sklizis...žádné Ukrajinky jsem tam nepotkala,jen ženská doktorka byla Vietnamka. Docela nehrozilo,když jsem sanitace poděkovala za donesení jídla,i když je to jejich povinnost, že jsem prý jedna z mála,která poděkuje, že ji spíš nadávaji...pak mi nosila jídlo navíc 🙂)) no a pri odchodu jsem rozdala Merci na ženské a novoroz. jako poděkování.

mari2
18. črc 2020

@astyna88 asi dost, když začali posílat rodičky jinam, když nemají pokaždé dost mista na šestinedělí.

astyna88
18. črc 2020

@mari2

Ano,i ja zazila,ze po prijmu jsem byla 4h s manzelem na sale,nez se po vizite uvolnily pokoje...ona ta porodnice je mala,oproti apolinari to je holt miniporodnice....kdyz jsem se osobne registrovala,tak meli 6zen denne na registraci, 4 pres net a dve osobne. Pak to navysili,protoze byl zajem extremni, Zikan to holt vede dost dobre,tak se zajem zvysil. Ale na kolik,to uz nevim. Problem je i v tom,ze tam jezdi rodicky zapsane jinde, pokud se to da,tak se poslou jinam. Nafukovaci to neni,to je snad vsem jasne,ze kdyz jsou plne saly,neda se svitit...ja treba rodila sama 😀az po me prisly dalsi zeny.

janedv
19. črc 2020

@astyna88 je to hlavne Kolibova zasluha, Zikan dobry, ale "na place" je Koliba a to je nebe a dudy (rodila jsem tam 2015 a 2019).

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru