Ahoj holky, začátkem října mám termín, jsem z Liberce. Vůbec ale nevím, kam jít rodit. Slyšela jsem plno ohlasů na jabloneckou porodnici a že liberecká je na prd... Nebo každej samozřejmě říká něco jiného a že to záleží na tom, jakou chytnete službu (hlavně v Liberci). Nejde mi o jídlo, ale jde mi hlavně o to, jestli jsou dobří a jací jsou lidsky, jestli pořadí poté i s kojením, nebo si každá sestra placa něco jiného. Jestli jsou schopni vyjít mi vstříc ve věcech, co buud mít v porodním plánu (neni to nic hrozného). Předem moc děkuju za odpovědi ❤️
Rodila jsem v dubnu v Jablonci a za mě teda vyborny 🙂 srovnání nemám, ale byla jsem moc spokojená 🙂
Rodila jsem teda už před dvěma lety v Jablonci a byla jsem spokojená. Liberec měl špatnou pověst hlavně co se týká šestinedělí, ale poslední dobou mi tam rodilo několik kamarádek a taky byly spokojené.
Sestra rodila 2 v Jablonci a nemůže si to vynachválit. Já jsem teď těhotná taky mám termín na 12. Září ☺️ Chci taky v Jablonci 🤗
Rodila jsem před rokem v LBC a je to jako vždy o lidech. Doktorka v porodní ambulanci děsná, doktorka u porodu a porodní sestra úžasné. Pak přišlo střídání směn a porodní sestra hrozná. Na šestinedělí doktorka nejdřív děs, sestřičky na 95 % hodné a milé (z 10 asi jen 1 trochu nepříjemnější), pak jiná doktorka zase úplně zlatá. Ohledně kojení to opravdu bylo, co sestra, to jiný názor. JBL nemohu říci, sice všichni chválí, ale nikoho, kdo tam byl neznám.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Rodila jsem dvakrát v Liberci, jednou nic moc, po druhý už super. Určitě strašně záleží kdo zrovna slouží, ale taky záleží na tobě, jak moc jsi informována, jak moc trváš na dodržení toho co chceš ty a nenecháš se sebou orat. Po třetí budu asi rodit v Jilemnici, neb ji mám nejblíž, ale kdyby ne, nebála bych se v Liberci rodit znovu.