Ahoj, mám několik otázek týkajících se plánované sekce, která mne nejspíš čeká. Kdy jste šly na plánovanou sekci (jaký týden) a kdy vás pak pustili domu? Máte zkušenosti s porodnicí v Hořovicich? Má se tam nastupovat den předem, co ten den dělají? Co vaše psychika? Díky
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj rodila jsem v Horovicich teď 16.1 to bude 5 let 😊Cs byl naplánovaný na 19.1 ale malá si řekla o pár dní dřív, nemohla jsem si vybrat lepsi porodnici, všichni moc milý a hodný, lezela jsem tam 4 dny, domů bych šla dříve ale lezis 1 den na Jipce kvůli operaci, pak samozřejmě jak se rozkojis, já si nechala dávat spinalni anestezii, malou jsem po porodu hned viděla a mliko jsem měla hned co mi ji doktor vyndal 😁, na to že se říká že po Cs trvá laktace déle tak já měla mlika, že nevěděla co s tím, jinak operace samozřejmě není nic příjemného, nejhorší je sednou si což tě budou nutit co nejdřív, budou ti nabízet léky na bolest ale já jsem to v pohode vydržela jen ten první den jsem měla, nechtela jsem i kvůli mléku malé aby tam neměla chemii, ale uvidíš sama jak se budes cítit já mám vysoký práh bolesti mi přijde, takže se to dalo.