Paragraf pro otce, matka v porodnici

lusinek12
8. lis 2018

Dobry vecer prosim.o radu kdo ma zkusenost zitra.nastupuji do porodnice a mame doma 3letou slecnu chodi do skolky. Daji paragraf pritelovi kdyz budu v porodnici i ikdyz mame skolki jde o to ze pritel by to casove nestihal.malou.vyzvednout.ze skolky takte.by si kdyz tak.malou nechal doma... mohl by byt doma.na.paragraf..?? Popr kde o nej zadat v porodnici..?? Dekuji

malamarssi
8. lis 2018

@lusinek12 mojemu napsaly a daly papiry k paragrafu primo v porodnici....ode dne nastupu do dne propusteni......rekla sem si o nej primo sestricce co me prijimala.

j.a.n.i
8. lis 2018

@lusinek12 Muze a vyszavi to porodnice.

lv
8. lis 2018

A jen dotaz - s dcerou musí být doma, ne ji dát do školky (ani třeba na půl dne), je to tak?

malamarssi
8. lis 2018

@lv to uz netusim...

j.a.n.i
9. lis 2018

@lv Podle me muze i do skolky, "nemocna" jsi ta a ne dcera.

merope
9. lis 2018

Jen tip - pro zaměstnavatele by mělo být mnohem levnější, pokud přijde ma méně hodin než když půjde na paragraf - ať se zkusí poptat a domluvit.

j.a.n.i
10. lis 2018

@merope Jelikoz paragraf plati ossz, tak to zamestnavatele netrapi, pokud nepotrebuje neodkladne dodelat nejakou praci.

marcelka287
10. lis 2018

Manzelovi psala paragraf vzdy ma obvodni lekarka, protoze ja ss nemuzu starat o dite, ktere mam v peci. Pokud bude mit paragraf, muze dat dite do skolky a jit do prace a ono se to tam nejak vypise, ktere ty dny byl v. Praci. My to tak nikdy nemeli, ale kamaradka ano.

merope
10. lis 2018

@j.a.n.i Aha, tak to jsem netušila, já mysela, že paragraf je stejně jako nemocenská.

j.a.n.i
10. lis 2018

@merope Stejně jako nemocenská od 15. dne 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru